Sirop cu echinacea, 100ml, Tisofit

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 8,01 Lei 8,80 Lei
Descriere produs

Asocierea extractelor naturale, bogate in compusi cu proprietati imunostimulatoare, tonifiante, antioxidante si stimulative ale celulelor organismului, intensifica activitatea produsului.
In compozitia siropului se gasesc extracte naturale, standardizate in compusi bioactivi, controlate sub aspectul eficacitatii si sigurantei.

Standardizarea in principii active permite administrarea zilnica in cantitati bine stabilite.

Produsul este conceput ca un supliment nutritiv in care au fost asociate extractele bioactive de echinacea, propolis si catina.

Folosirea lui reprezinta un beneficiu cert, in special pentru copii, atat ca aport de vitamine si minerale naturale, cat si ca adjuvant in profilaxia afectiunilor cailor respiratorii superioare, starilor de oboseala, asteniilor de primavara.
Recomandat pentru cresterea rezistentei naturale a organismului impotriva infectiilor, fortifierea organismului, stari gripale, anemice, astenie de primavara, oboseala, stres, convalescenta.

Doza de yuga

Doza de yuga: Siropul cu echinacea se foloseste in profilaxia infectiilor respiratorii; creste capacitatea de aparare a organismului ca urmare a stimularii activitatii unor celule care asigura protectia nespecifica a acestuia.

Indicatii si recomandari: Siropul de echinacea poate fi utilizat concomitent cu administrarea de antibiotice si chimioterapice.

SKU 00038-1029428
EAN 6422068002019
Brand Tisofit
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Sirop cu echinacea, 100ml, Tisofit
ca