Ulei cocos borcan, 40ml, SOLARIS

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 9,89 Lei 10,99 Lei
Descriere produs

Vitaminele continute de uleiul de cocos sunt importante pentru sanatatea cardiovasculara. Specialistii confirma ca uleiul de cocos reduce nivelul colesterolului total, al colesterolului rau, al trigliceridelor si al lipoproteinelor.
Uleiul de nuca de cocos ajuta la incetinirea efectelor imbatranirii datorita continutul bogat in antioxidanti.

Mod de administrare:

Ingrijirea parului: Uleiul de nuca de cocos este unul dintre cele mai bune produse naturale pentru ingrijirea parului. El ajuta la cresterea sanatoasa a parului, conferindu-i stralucire. Este folosit ca ulei de ingrijire a parului si utilizat in productia diverselor balsamuri, creme si sampoane. Uleiul de nuca de cocos este in mod normal aplicat local.
Ingrijirea pielii: Uleiul de nuca de cocos este excelent pentru masaj. Acesta actioneaza ca o crema hidratanta eficace pe toate tipurile de piele, inclusiv pe pielea uscata. Uleiul de nuca de cocos este o solutie sigura pentru a preveni uscarea si exfolierea pielii. Prin urmare, uleiul de cocos formeaza ingredientul de baza in diverse produse de ingrijire a corpului, cum ar fi sapunuri, lotiuni, creme. Uleiul de cocos este folosit pe scara larga la produsele de patiserie, dulciuri, pop-corn, prajituri raw vegan. Uleiul de cocos presat la rece este recomandat celor care tin o dieta raw deoarece este un produs 100% raw.

Ingrediente:

Colina este unul din nutrientii care se gasesc in cel mai mare procent.
Din compozitia uleiului de cocos mai fac parte vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grasi Omega-6, grasimi saturate, mononesaturate si polinesaturat.
Acizii grasi saturati: majoritatea sunt trigliceride cu lanturi medii, care sunt usor de asimilat de organism.

Atentionari si precautii: A se pastra si utiliza confiorm indictiilor de pe eticheta.

Doza de yuga

Doza de yuga: Cocosul (Cocos Nucifera) face parte din familia palmierului. Numele se refera la copacul al carui fruct este nuca de cocos. Considerata in culturile unde creste un aliment fundamental, nuca de cocos ofera beneficii dincolo de valoarea nutritiva, capabile sa vindece orice boala.

Indicatii si recomandari: Beneficiile uleiului de nuca de cocos includ ingrijirea parului, a pielii, inlaturarea stresului, reducerea nivelului de colesterol. Uleiul de nuca de cocos este foarte linistitor si prin urmare, ajuta la eliminarea stresului.
Aplicarea uleiului sub forma de masaj ajuta la eliminarea oboselii.

SKU 00038-1007671
Brand Solaris Plant
EAN 5941828010091
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei cocos borcan, 40ml, SOLARIS
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.