Ulei Esential Cajeput, 100% pur 10 ml Oleya

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 26,93 Lei 29,59 Lei
Descriere produs

Arbore de Camfor creste pana la 35 de metri, fiind un copac vesnic verde, cu flori albe, mici, grupate in buchete. Este intalnit cu precadere in China, Japonia sau Taiwan si are nevoie sa atinga varsta de 50 de ani, pana cand se poate obtine ulei esential.

In medicina naturista din China, Camforul are un loc bine-cunoscut, utilizat de mii de ani. Lemnul era un material de constructie nelipsit de pe santierele navale si din temple. In medicina traditionala era utilizat pentru dureri de cap, dureri musculare, artrite, raceli, intepaturi de insecte.

Este un ingredient recunoscut in industrial farmaceutica, folosit in majoritatea cremelor pentru musculatura, detensionare, relaxarea picioarelor, masajul muschilor, creme pentru sportivi si altele.

Aroma sa este unica, te relaxeaza, ajuta la calmarea psihicului.

Mod de extractie: distilare cu vapori ale coajei si radacinilor

Ingrediente: 100% natural, 100% pur, fara tratamente chimice, Ulei esential de Camfor de calitate superioara.

Depozitare: loc ferit de lumina, uscat, de preferat intre 5- 24 de grade C, in flacon de sticla

Mod de prezentare: recipient din sticla brun 10 ml

Atentionari si precautii: nu se utilizeaza in timpul sarcinii, in timpul alaptarii sau la copiii sub 6 ani (cu exceptia sfaturilor medicale), nu se recomanda persoanelor care sufera de astm sau epilepsie, a nu se folosi de copii mai mici de 6 ani.

Mod de utilizare: In raceala si gripa este ideal pentru frectie, ajuta la o mai buna respiratie – asociat cu uleiul de piper negru, uleiul de menta cu ulei de mustar.

Proprietati terapeutice: drenant, purificator, calmant, linistitor, racoritor, stimulant, antiinflamator.

Se combina bine cu: Ulei de busuioc, Ulei de Lavanda, Ulei de Cajeput, Ulei de Musetel.

Doza de yuga

Doza de yuga: Numele de Cajeput sau Cajuput este cunoscut si sub numele de arbore de ceai/lemn alb. Aceast arbore face parte din familia Malaleuca, alaturi de Arborele de Ceai si Niaouli. Prin urmare, caracteristicile sale vindecatoare sunt asemanatoare cu ale acestora.

Indicatii si recomandari:Concentrația sa ridicată de EUCALIPTOL ( aproximativ 40-60%) face din acest ulei un remediu puternic antibacterian, antifungic, antiinflamator ideal pentru acnee, coșuri, psoriazis, infecții, răni, eczeme și altele. Un antioxidant remarcabil, încurajează regenerarea celulară, estompează ridurile, previne degradarea pielii.

SKU 00038-1012674
EAN 9789730264517
Livrat de YUGA
Brand Oleya
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei Esential Cajeput, 100% pur 10 ml Oleya
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.