Ulei esential de Chimion, Cuminum Cyminum, 10 ml, Ancient Wisdom

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 33,80 Lei 34,90 Lei
Descriere produs

Uleiul esential de chimion ofera numeroase beneficii. Acesta are proprietati antiseptice, antitoxice, antibacteriene, digestive, diuretice, antioxidante si calmante. Produsul este recomandat pentru calmarea durerilor musculare, osteoartritice, reumatice si de cap. Uleiul este eficient in tratarea problemelor respiratorii, precum raceala, bronsita, tuse, sinuzita. Totodata, acesta amelioreaza problemele sistemului digestiv: colici, dispepsie, eliminarea gazelor intestinale, balonare, indigestie.

Ingrediente produs: 100% Ulei esential natural Cuminum Cyminum, obtinut prin distilare la aburi.

Atentionari si precautii:Uleiul de chimion poate avea un efect narcotic, nu este recomandat persoanelor care sufera de epilepsie. Este fototoxic, nu se foloseste in compozitii cosmetice cu cel putin 24 de ore inainte de expunerea la soare, deoarece pateaza pielea. Folositi numai diluat si acordati o atentie speciala in cazul folosirii pe pielea sensibila!

Doza de yuga

Doza de yuga: Chimionul a fost pretuit de mult timp pentru aroma sa puternica, usor amara, dar dulce – chiar si pe vremea egiptenilor antici. 

Indicatii si recomandari: calmeaza durerile musculare, osteoartritice si reumatice, amelioreaza problemele sistemului digestiv: colici, dispepsie, eliminarea gazelor intestinale, balonare, indigestie,calmeaza durerile de cap, migrenele,trateaza probleme respiratorii: raceala, bronsita, tuse, sinuzita,relaxant natural, calmeza mintea si reduce stresul

SKU 00038-1025020
Livrat de YUGA
Brand ANCIENT WISDOM
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei esential de Chimion, Cuminum Cyminum, 10 ml, Ancient Wisdom
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.