Ulei esential de Grapefruit, 100% pur, 10ml, Oleya

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

23,90 Lei
Descriere produs

Copacul de grapefruit are inaltimea de 10 – 20 de metri, are flori albe ce se transforma, desigur, in fructe mari galbene, portocalii. Coaja este presata la rece pentru a obtine ulei esential pur.

Uleiul esential are o consistenta slaba, de culoare portacaliu pal. Primele inregistrari ale acestui fruct au fost descoperite in secolul XVII-lea, in India, ca apoi sa fi cultivata si in Europa.

Datorita parfumului sau divin, Uleiul de Grapefruit se foloseste in masajul de drenaj limfatic, ajuta la combaterea retentiei de apa, si amelioreaza celulita. Atenueaza simtomele mahmurelii daca adaugi cateva picaturi in timpul baii. Efectul sau tonic si revigorant il face un eficient tratament pentru tenul cu acnee, cosuri si gras.

Foloseste Uleiul de Grapefruit in locuinta pentru momente de fericire, de bine, alunga stresul si depresia, bine-dispune in anotimpul rece.

Mod de preparare: presare la rece a cojii fructului

Ingrediente: 100% natural, pur, fara tratamente chimice, Ulei de Grapefruit esential de calitate superioara.

 

Igrediente active: limonen, linalool, citral, pinen, terpinen, citronelol.

Mod de prezentare: recipient din sticla brun 10 ml

Atentionari si precautii: Daca folositi produsul pentru formularea unei creme/lotiuni nu va expuneti la soare imediat dupa folosire. Perioada recomandata dupa folosire – 6-12 h. Efect de fotosensibilizare, pot aparea pete la nivelul pielii.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Uleiul esential are o consistenta slaba, de culoare portacaliu pal. Primele inregistrari ale acestui fruct au fost descoperite in secolul XVII-lea, in India, ca apoi sa fi cultivata si in Europa.

Indicatii si recomandari: Te vei indragosti de Uleiul de Grapefruit indata ce ii vei descoperi aroma. Proprietatile sale unice ajuta pielea sa isi recapete fermitatea si aspectul tanar. Eficienta dovedita in tratarea celulitei, retentiei de apa, acneei si a caderii parului. In aromaterapie este potrivit pentru ameliorarea starilor de anxietate, depresive, fiind perfect pentru momentele de relaxare.

SKU 00038-1012688
EAN 9789730264753
Livrat de YUGA
Brand Oleya
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei esential de Grapefruit, 100% pur, 10ml, Oleya
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.