Ulei esential de Ienupar, 10ml, Adams Vision

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

15,90 Lei
Descriere produs

Multe studii asupra actiunii diuretice a uleiului de ienupar arata ca actioneaza prin intensificarea filtrarii glomerulare, eliminand astfel surplusul de sodiu si clor. Intra rapid in sange si este eliminat prin rinichi, transportand cu el o cantitate mare de apa, in caz de retentie de lichid. Baie relaxanta! Uleiul de Ienupar este recomandat celor care sufera de nevralgii sau reumatisme. Are un efect are un efect calmant si relaxant care inlatura stresul, oboseala si durerile musculare! Reconforteazs si revitalizeaza intregul organism.

Ingrediente: Ulei esential de Ienupar (Juniperus communis).

Mod de utilizare: Pentru inhalatii adaugati 10 picaturi in 100 ml apa fierbinte si inspirati vaporii care se degaja. Infasurati capul cu un prosop care sa cuprinda si vasul, spre a mentine vaporii intr-un volum redus. Inspirati adanc, la inceput pe nas, apoi pe gura, dupa care aburiti urechea si capul, spre a elimina blocajele de circulatie sanguina si limfatica. Reluati acest procedeu, de 2-3 ori pe zi, in bolile acute. In bolile cronice, inhalatia se face seara, inainte de culcare. In timpul zilei, evitati diferentele mari de temperatura a aerului.

Mod de prezentare: 10 ml

Doza de yuga

Doza de yuga: 100 % pur fara adaos.

Indicatii si recomandari: Ienuparul este un arbust conifer cu multe beneficii. Are proprietati antiimflamatoare, diuretice, sudorifice, stomahice, antiseptice si usor expectorante. Este un remediu eficient in cazul acumularii lichidului in organism datorita afectiunilor cardiace, hepatice.

SKU 00038-1027833
EAN 6424842004295
Livrat de YUGA
Brand Adams Vision
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei esential de Ienupar, 10ml, Adams Vision
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.