Ulei esential de Scortisoara ,10ml ,Adams Vision

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 13,50 Lei 14,84 Lei
Descriere produs

Origine:
Nativ in Indonezia, dar cultivat in Sri Lanka si India, copacul are culoarea ruginie si poate creste pana la 15 metri, dar din motive comerciale, este mentinut la inaltimea de pana la 2 metri.
Copacul are frunze lucioase, verzi si flori mici, albe, cu fructe ovale, de culoarea violet. Coaja este maro deschis si are aspect de hartie, cu varfuri groase care se rostogolesc una in interiorul alteia, si se culeg la fiecare 2 ani.
Proprietatile terapeutice ale uleiului de scortisoara sunt: analgezic, antiseptic, antibiotic, antispasmodic, afrodisiac, astringent, insecticid, stimulent, tonic si vermifug.
Modul de intrebuintare in aromaterapie:
Candela (lampa) odorizanta se foloseste in cazuri de bronsita acuta si raceli, precum si pentru a ajuta la depresie si sentimente de slabiciune. Pentru aceasta, se pune apa calduta in farfuria candelei, se adauga 3-5 picaturi de ulei si se aprinde lumanarea.
Baia – diluat in apa, uleiul de scortisoara se foloseste pentru a ajuta in probleme privind  bronsita, diareea, frisoanele, infectii, gripa, reumatism si artrita. Datorita proprietatilor sale antiseptice foarte puternice, este potrivita  pentru  combaterea oricaror boli infectioase, de asemenea, este foarte benefica in calmarea spasmelor  tractului digestive si amelioreaza greata si varsaturile. Uleiul se adauga inainte de a incepe baia si nu mai devreme, deoarece datorita caldurii acesta se evapora foarte usor. Astfel, pentru o baie se pun 4-6 picaturi de ulei esential (sau 4-6 picaturi de amestec) in 2-3 linguri de lapte nedegresat sau 2 linguri de ulei de baza, apoi se toarna compozitia in cada si se amesteca bine. Baia va dura 10-20 minute.
Desi este utilizat in mod traditional pentru indepartarea negilor, nu se recomanda a fi adaugat in produsele de ingrijire a pielii.
 
Mod de prezentare: Flacon de culoare bruna, prevazut cu picurator si capac, volum - 10 ml

Doza de yuga

Doza de Yuga: Uleiul din frunze de scortisoara are un miros cald, de mosc picant si culoarea uleiului variaza de la galben, pentru uleiul din frunze si rosu-brun, pentru uleiul din coaja, care nu este, de obicei, folosit in aromaterapie. Vascozitatea uleiului este medie spre aposa.

Indicatii si recomandari: Acest ulei esential picant are o mare valoare in aromaterapie si lupta impotriva epuizarii si a sentimentelor  de depresie si slabiciune. El are puternice proprietati anti-reumatice, este util in sistemul digestiv, in timp ce lupta, de asemenea, impotriva racelii si gripei

SKU 00038-1027843
EAN 6424842004219
Livrat de YUGA
Brand Adams Vision
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei esential de Scortisoara ,10ml ,Adams Vision
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.