Ulei esential lemon tea tree (Leptospermum Petersonii), 10ml, Ancient Wisdom

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

29,69 Lei
Descriere produs

Lemon Tea Tree are un efect foarte puternic asupra emotiilor, oferind calmare, concentrare si focusare in cele mai dificile momente ale zilei si poate ajuta la usurarea excesului de ingrijorare si teama, promovand in acelasi timp sentimente pozitive. Poate fi folosit pentru combaterea daunatorilor din gradina, pentru purificarea aerului din incaperi si indepartarea mirosurilor neplacute.

Ingrediente: 100% Ulei esential natural Leptospermum Petersonii, obtinut prin distilare la aburi .

Mod de utilizare:
- in produse de curatenie,
- in preparate impotriva insectelor daunatoare din gradina de legume
- in solutii anti-bacteriene,
- in compozitii cosmetice pentru ten mixt si gras, acneic,
- eliminarea mirosurilor din incaperi,
- repelent insecte,
- anxietate, stres.  

Atentionari si precautii: A se pastra la loc uscat si racoros.In cantitate mare poate da simtome de ameteala si tahicardie.Nu se administreaza intern.Nu se utilizeaza in perioada de sarcina.Folositi numai diluat (maxim 2%) si acordati o atentie speciala in cazul folosirii pe pielea sensibila.Evitati contactul cu ochii si mucoasele membranare.Nu folositi uleiurile esentiale direct pe piele.A nu se lasa la indemana copiilor.Anumiti compusi naturali din compozitia uleiurilor esentiale pot prezenta riscul de aparitie a unor reactii alergice, mai ales persoanelor cu pielea sensibila.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Leptospermum petersonii este un arbust inalt, care creste pana la maximum 5 metri si este cultivat ornamental sau pentru uleiul esential. Lemon tea tree este un ulei proaspat, stimulant si antibacterian, cu o aroma de fructe puternica, astringenta. Ideal in preparatele de ingrijire a pielii pentru curatarea profunda si purificarea pielii. Se combina cu chiparosul, ienuparul si rozmarinul.

Indicatii si recomandari: Lemon tea tree oil este un ulei terapeutic puternic, cu multiple utilizari. Chiar daca este un ulei de arbore de ceai, Lemon Tea Tree are o aroma foarte distincta. Uleiul esential are un miros de lamaie proaspata, picanta, cu cateva tonuri de camfor. Mirosul aminteste de lemongrass sau citronella, dar mai fin si foarte placut.

SKU 00038-1025066
EAN 5055796529094
Livrat de YUGA
Brand ANCIENT WISDOM
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei esential lemon tea tree (Leptospermum Petersonii), 10ml, Ancient Wisdom
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.