Ulei esential lime Selection D'Or Premium, 5ml, Solaris

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

15,95 Lei
Descriere produs

Uleiul esential de lime este un bun antiseptic, trateaza iritatiile pielii, atenueaza simptomele racelilor si calmeaza tusea. Este astringent, trateaza gingiile inflamate prin inhalare. Reda pofta de mancare si este un bun tonic metabolic.

Antentionari si precautii: Se recomanda 3-5 picaturi in amestec cu 30 ml apa, in lampa de aromoterapie, pentru odorizarea mediului ambiant, avand efect placut si relaxant. Pentru masaj se folosesc 3-5 picaturi in 50 ml ulei baza pentru masaj. Contraindicatii Pentru consum intern, consultati un medic specializat in homeopatie.

Doza de yuga

Doza de yuga: Uleiul esential Selection d’Or Lime Solaris este produs cu maiestrie din planta Citrus Aurantifolia, prin distilare cu vapori de apa. Uleiul esential de Lime este benefic pentru energizare si revigorare. Are capacitatea de a oferi echilibru si stare de bine. Se aplica in produsele cosmetice, pentru curatarea tenului si a corpului. Are o aroma proaspata care binedispune. Calitate superioara.

Indicatii si recomandari: Uleiul esential de lime este utilizat cu succes in industria alimentara si cea a bauturilor. Pentru inhalatii: Se adauga 1-3 picaturi la 100 ml apa fierbinte;

SKU 00038-1007675
EAN 5941828015133
Livrat de YUGA
Brand Solaris Plant
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei esential lime Selection D'Or Premium, 5ml, Solaris
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.