Ulei esential portocale dulci, 10ml, SONNENTOR

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 21,84 Lei 22,99 Lei
Descriere produs

Portocale dulci – lat. Citrus sinensis - buna dispozitie, activator

AROMATERAPIA - FARMACIA FRAGRANTA DIN NATURA

Uleiruile Esentiale, denumite Eterice - "Eteric" inseamna "ceresc" de acum 5 000 de ani, alchimistii le-au distilat din plante si flori aromatice. Au folosit uleiurile si pentru imbalsamare, uleiurile pretioase erau considerate daruri de la zei. Uleiurile esentiale sunt esenta pura a unei plante si nu "ulei" in sensul clasic. Acestea sunt deosebit de versatile in aplicare: pentru lampe aromaterapie, la saune, pentru a le amesteca in uleiuri (lotiuni) de corp sau ca si ingredient pentru spray-uri de camera si pentru a crea propriile produse cosmetice naturale, cum ar fi unguente, sapunuri, sampon sau deodorante. Aromaterapia foloseste puterea uleiurilor esentiale pentru a sustine cu usurinta corpul si sufletul.

Uleiurile aromatice de la SONNENTOR sunt distilate pure si provin din agricultura ecologica certificata. Uleiurile esentiale pot fi folosite simple, dintr-o singura planta, dar sunt, de asemenea, excelente in diverse combinatii, amestecuri.

Acestea sunt foarte concentrate si ar trebui diluate numai cu un diluant adecvat, cum ar fi Uleiul de Jojoba.

RECOMANDARI pentru MODUL de UTILIZARE

Fii creativ, fii curajos si lasa-ti imaginatia sa alerge salbatic.

Uleiurile esentiale sunt incredibil de versatile si la fel sunt utilizarile. Din partea noastra aveti niste idei insorite care va aduc pur si simplu miresme senzationale in viata voastra cu multa usurinta.

PIATRA AROMATICA – PIATRA CERAMICA

Puneti doar trei pana la cinci picaturi de ulei esential pe o piatra ceramica si bucurati-va pe deplin de mireasma!

LAMPA AROMATERAPIE

Se dilueaza cinci pana la zece picaturi de ulei esential, diluat cu apa, in lampa de aromaterapie si creati o atmosfera cereasca in sufragerie intr-o clipa.

DIFUZOARE, LAMPE, ELECTRICE

Uleiurile sunt, de asemenea, ideale pentru utilizarea intr-un difuzor electric.

Acest lucru creeaza o clima placuta in camera. O ceata bogata in umezeala transporta miresmele prin camera.

Produs conform standardului Non-Alimentar al ABG (Austria Bio Garantie) dinAgricultura Ecologica certificata si controlata ABG.

Termen de valabilitate: Folositi in termen de 1 an de la prima deschidere - 3.5 ani

Greutate: 10ml

Doza de yuga

Doza de yuga: Uleiruile Esentiale, denumite Eterice - "Eteric" inseamna "ceresc" de acum 5 000 de ani, alchimistii le-au distilat din plante si flori aromatice. Au folosit uleiurile si pentru imbalsamare, uleiurile pretioase erau considerate daruri de la zei. Uleiurile esentiale sunt esenta pura a unei plante si nu "ulei" in sensul clasic. Acestea sunt deosebit de versatile in aplicare: pentru lampe aromaterapie, la saune, pentru a le amesteca in uleiuri (lotiuni) de corp sau ca si ingredient pentru spray-uri de camera si pentru a crea propriile produse cosmetice naturale, cum ar fi unguente, sapunuri, sampon sau deodorante. Aromaterapia foloseste puterea uleiurilor esentiale pentru a sustine cu usurinta corpul si sufletul.

Indicatii si recomandari: Aromaterapie cu diverse dispozitive.

SKU 00038-1007757
EAN 9004145150379
Livrat de YUGA
Brand SONNENTOR
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei esential portocale dulci, 10ml, SONNENTOR
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.