Ulei esential roinita Selection D'Or Premium, 5ml, Solaris

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

24,99 Lei
Descriere produs

Istoric Roinita creste in tufe dense care nu depasesc inaltimea de 90–100 cm. Fiind o planta perena, frunzele se vestejesc si cad spre sfarsitul toamnei si apar din nou de obicei in luna aprilie. Cum actioneaza Uleiul esential de roinita are un miros special ce aminteste de iarba proaspata si lamaie. Principala sa calitate este ca linisteste, calmeaza in stari anxioase si combate depresia. Are usoare proprietati sedative si contribuie la scaderea tensiunii arteriale. Stimuleaza memoria, alunga racelile si senzatia de vertij.

Atentionari si precautii: Contraindicatii Pentru consum intern, consultati un medic specializat in homeopatie.

Doza de yuga

Doza de yuga: Uleiul esential Selection d’Or ROINITA Solaris este produs cu maiestrie din planta Melissa Officinalis, prin distilare cu vapori de apa. Produsul se remarca prin calitatea premium, asigurata printr-o metoda de extractie avansata. Mirosul sau este pur si reflecta mireasma de roinita.

Indicatii si recomandari: Pentru inhalatii: Se adauga 1-3 picaturi la 100 ml apa fierbinte; Cum se consuma Se recomanda 3-5 picaturi in amestec cu 30 ml apa, in lampa de aromoterapie, pentru odorizarea mediului ambiant, avand efect placut si relaxant. Pentru masaj se folosesc 3-5 picaturi in 50 ml ulei baza pentru masaj.

SKU 00038-1007239
EAN 5941828015171
Livrat de YUGA
Brand Solaris Plant
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei esential roinita Selection D'Or Premium, 5ml, Solaris
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.