ULEI ESENTIAL TAMAIE 10ml, SONNENTOR

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 75,99 Lei 79,99 Lei
Descriere produs

AROMATERAPIA - FARMACIA FRAGRANTA DIN NATURA

Uleiruile Esentiale, denumite Eterice - "Eteric" inseamna "ceresc" de acum 5000 de ani, alchimistii le-au distilat din plante si flori aromatice. Au folosit uleiurile si pentru imbalsamare, uleiurile pretioase erau considerate daruri de la zei. Uleiurile esentiale sunt esenta pura a unei plante si nu "ulei" in sensul clasic. Acestea sunt deosebit de versatile in aplicare: pentru lampe aromaterapie, la saune, pentru a le amesteca in uleiuri (lotiuni) de corp sau ca si ingredient pentru spray-uri de camera si pentru a crea propriile produse cosmetice naturale, cum ar fi unguente, sapunuri, sampon sau deodorante. Aromaterapia foloseste puterea uleiurilor esentiale pentru a sustine cu usurinta corpul si sufletul.

Uleiurile aromatice de la SONNENTOR sunt distilate pure si provin din agricultura ecologica certificata. Uleiurile esentiale pot fi folosite simple, dintr-o singura planta, dar sunt, de asemenea, excelente in diverse combinatii, amestecuri.

Acestea sunt foarte concentrate si ar trebui diluate numai cu un diluant adecvat, cum ar fi Uleiul de Jojoba.

COMBINATIE ARMONICA!

Amestecarea uleiurilor esentiale este ca si crearea unui parfum. Cu cat iti antrenezi mai bine nasul, cu atat dobandesti mai multa experienta si cu atat mai armonioase devin amestecurile tale. In general, fiecare amestec ar trebui sa contina intotdeauna o nota de varf, o nota de senzualitate si o nota de baza. Nota superioara este aroma pe care o percepeti intens la inceput, dar care se evapora foarte repede. Nota de mijloc este responsabila de caracterul real al mixului. Nota de baza dureaza cel mai mult si are proprietatea de a lega aromele usor volatile ale notelor de sus si de mijloc.

RECOMANDARI pentru MODUL de UTILIZARE

Fii creativ, fii curajos si lasa-ti imaginatia sa alerge salbatic. Uleiurile esentiale sunt incredibil de versatile si la fel sunt utilizarile. Din partea noastra aveti niste idei insorite care va aduc pur si simplu miresme senzationale in viata voastra cu multa usurinta.

PIATRA AROMATICA – PIATRA CERAMICA

Puneti doar trei pana la cinci picaturi de ulei esential pe o piatra ceramica si bucurati-va pe deplin de mireasma!

LAMPA AROMATERAPIE

Se dilueaza cinci pana la zece picaturi de ulei esential, diluat cu apa, in lampa de aromaterapie si creati o atmosfera cereasca in sufragerie intr-o clipa.

DIFUZOARE, LAMPI ELECTRICE

Uleiurile sunt, de asemenea, ideale pentru utilizarea intr-un difuzor electric. Acest lucru creeaza o clima placuta in camera. O ceata bogata in umezeala transporta miresmele prin camera.

Atentionai si precautii: Lichid si vapori inflamabili. Cauzeaza iritarea pielii. Poate provoca o reactie alergica cutanata. Poate fi fatala daca este inghitita si intra in caile respiratorii. Foarte toxic pentru organismele acvatice cu efecte pe termen lung. A se tine departe de caldura - scantei - flacara deschisa - suprafete fierbinti. Nu fumati. IN CAZUL INGHITIRII: Apelati la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau la un medic. Nu provocati varsaturi. A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati recipientul intr-un loc bine ventilat."

Compozitie: 100% tamaie. Distilare cu aburi din rasina.

Mod de prezentare: 10 ml

Doza de yuga

Doza de yuga: Uleiruile Esentiale, denumite Eterice - "Eteric" inseamna "ceresc" de acum 5000 de ani, alchimistii le-au distilat din plante si flori aromatice. Au folosit uleiurile si pentru imbalsamare, uleiurile pretioase erau considerate daruri de la zei. Uleiurile esentiale sunt esenta pura a unei plante si nu "ulei" in sensul clasic. Uleiurile aromatice de la SONNENTOR sunt distilate pure si provin din agricultura ecologica certificata. Uleiurile esentiale pot fi folosite simple, dintr-o singura planta, dar sunt, de asemenea, excelente in diverse combinatii, amestecuri.

Indicatii si recomandari: Aromaterapie cu ajutorul a diverse dispozitive.

SKU 00038-1007096
EAN 9004145150553
Livrat de YUGA
Brand SONNENTOR
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
ULEI ESENTIAL TAMAIE 10ml, SONNENTOR
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.