Ultra Vitamina D3 2000 U.I., Vitabiotics

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

26,99 Lei
Descriere produs

 Proprietati:

  • este recomandat sa se mareasca aportul alimentar de vitamina D in lunile de iarna, atunci cand organismul are o capacitate limitata de a produce cantitati suficiente de vitamina D;
  • vitamina D contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor, la absorbtia normala si utilizarea calciului, la procesul de diviziune celulara, cat si la functionarea normala a sistemului imunitar si mentinerea functiei normale a sistemului muscular;
  • nu contine: coloranti artificiali, conservanti, lactoza, gluten, sare, drojdie.

Ingrediente/ 1 tableta:

Stabilizator: maltodextrina, agent de incarcare: celuloza microcristalina, invelis tableta (glicerina vegetala; colorant: hipromeloza, dioxid de titan, glicerina), agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu, acid stearic, stearat de magneziu, vitamina D3 (colecalciferol) 2000 U.I. (50 mcg).

Mod de administrare: Adulti: 1 tableta pe zi, la masa principala, cu apa sau un lichid rece. A nu se mesteca.

Atentionari si precautii: 
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos.

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

Ca si in cazul altor suplimente alimentare, cereti aviz de specialitate inainte de utilizare daca sunteti sub supraveghere medicala, insarcinata, alaptati sau suferiti de alergii alimentare.

Prezentare: 96 tablete (2000 U.I./ 50mcg)

Doza de yuga

Doza de yuga: Ultra vitamina D3 este o sursa bogata de vitamia D. Acesta este un supliment alimentar ce contine vitamina D, care este produsa in principal de catre piele in prezenta luminii solare (UVB). 

Indicatii si recomandari: Pentru un stil de viata santos. 

Aportul adecvat de vitamina D este esential in special persoanelor pentru care expunerea la soare este limitata sau nerecomandata.

SKU 00038-1035012
EAN 5021265247400
Brand VITABIOTICS
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Ultra Vitamina D3 2000 U.I., Vitabiotics
ca