Crema de curatare matifianta Phytosolutions Normaderm, 125ml, Vichy

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

58,02 Lei
Descriere produs

Aceasta crema absoarbe sebumul pentru o curatare profunda a fetei. Matifiaza tenul pentru o lunga durata.

Mod de utilizare:

Se aplica de doua ori pe zi. Aplicati o cantitate mica din acest produs de curatare pentru matifiere pe maini, umeziti si emulsionati. Apoi aplicati pe fata si gatul ude folosind o miscare circulara usoara. Se clateste bine cu apa calda si se usuca.

Ingrediente:

AQUA / WATER - KAOLIN - COCO-BETAINE - PROPANEDIOL - CETYL ALCOHOL - PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE - SODIUM COCOYL GLYCINATE - NIACINAMIDE - SODIUM CHLORIDE - CARRAGEENAN - CI 77499 / IRON OXIDES - SCLEROTIUM GUM - SALICYLIC ACID - SODIUM HYDROXIDE - SODIUM DEHYDROACETATE - PERLITE - CAPRYLYL GLYCOL - HYDROXYACETOPHENONE - CAPRYLOYL GLYCINE - CHARCOAL POWDER - CITRIC ACID - TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE - XANTHAN GUM - POLYGLYCERIN-10 - POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE - POLYGLYCERYL-10 STEARATE - PARFUM / FRAGRANCE

Doza de yuga

 

Doza de yuga: Vichy Normaderm Phytosolution crema de curatare matifianta contine argila ce absoarbe sebumul si perlite vulcanice pentru o curatare profunda.

 Indicatii si recomandari: Vichy Normaderm Phytosolution crema de curatare matifianta contine argila ce absoarbe sebumul si perlite vulcanice pentru o curatare profunda. Pentru ten mixt-gras cu tendinta acneica. Curatare instanta, matifiere de durata. Pielea este matifiata si curatata.  Testat dermatologic. Hipoalergenic si testat pe pielea sensibila.Textura sa inovatoare se transforma in contact cu apa: de la o crema absorbanta la o spuma de curatare blanda.

SKU 00038-1032249
EAN 3337875703413
Brand Vichy
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Crema de curatare matifianta Phytosolutions Normaderm, 125ml, Vichy
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.