Valeriana, 50ml, Dacia Plant

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 10,01 Lei 11,00 Lei
Descriere produs

Tinctura de valeriana este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din radacina plantei valeriana officinalis. Contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, prin reducerea tensiunilor psihice, conferind o stare de liniste, armonizarea starii psiho-emotionale, eliminarea tensiunilor psihice care impiedica instalarea somnului, imbunatatirea calitatii si duratei somnului, protejarea organismului impotriva stresului, contribuind la eliminarea disconfortului ce poate apare la nivelul aparatului cardiovascular si a tractului gastrointestinal.

Ingrediente:

Extract 1:3,75 in solutie hidroalcoolica (alcool etilic/apa 35/65 in raport de masa) din radacini de valeriana (Valeriana officinalis).

Mod de administrare:

Copii 7-14 ani: cate 5-20 picaturi de tinctura diluate in 100 ml de apa sau ceai (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute inaintea mesei.

Adulti si tineri peste 15 ani: cate o lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute inaintea mesei.

Atentionari si precautii:

Contraindicat la persoanele cu sensibilitate la stomac se recomanda administrarea produsului dupa masa.

Contraindicat in sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Doza de yuga

Doza de yuga: Tinctura de valeriana este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din radacina plantei valeriana officinalis.

Indicatii si recomandari: Este recomandat pentru echilibrare emotionala si neuro-psihica. Elimina tensiunile psihice care impiedica instalarea somnului.

SKU 00038-1010170
EAN 6421930200515
Brand DACIA PLANT
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Valeriana, 50ml, Dacia Plant
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.