Vitamina C 1000mg, 30 capsule, Zenyth

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 26,47 Lei 28,78 Lei
Descriere produs

Produsul Vitamina C 1000mg de la Zenyth este un supliment alimentar care contine 100% vitamina c pura (acid ascorbic), recomandat pentru intarirea imunitatii si reducerea simptomelor de raceala si gripa. Fiecare capsula contine 1000 mg vitamina c, doza optima de atac in infectiile respiratorii acute.

Doze si mod de administrare

1 capsula pe zi, in timpul mesei, sau la recomandarea specialistului. Capsula poate fi inghitita ca atare sau desfacuta si dizolvata pulberea in apa.

O capsula contine 1000 mg vitamina c (acid ascorbic), reprezentand 800% VNR (valori nutritionale de referinta, cf. Regulamentului 1169/2011).

Atentionari si precautii

Supradozarea produsului poate cauza diaree, greata, senzatie de arsura epigastrica, insomnie, crampe. Produsul nu este recomandat persoanelor cu hipersensibilitate la acidul ascorbic. Persoanele cu insuficienta renala, litiaza renala, femeile insarcinate sau care alapteaza, copiii vor stabili doza la indicatia specialistulu.

Doza de yuga

 Supliment cu vitamina c pura, pentru intarirea imunitatii in infectii virale.

Indicatii si recomandari: Recomandat pentru intarirea imunitatii, functionarea normala a sistemului imunitar, formarea de colagen in organism, colagen necesar pentru sanatatea vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, a pielii, a gingiilor si a dintilor, sustinerea nivelului energetic, mentinerea metabolismului energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos, mentinerea sanatatii psihice, protectie antioxidanta  protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, produs de radicalii liberi, reducerea oboselii si extenuarii, regenerarea formei reduse a vitaminei e, cresterea absorbtiei fierului.

SKU 00038-1036349
EAN 5941872401807
Brand Zenyth
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Vitamina C 1000mg, 30 capsule, Zenyth
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.