Vitamina C 200mg, 20 comprimate, Laboratoarele Remedia

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

6,05 Lei
Descriere produs

Compoziție/comprimat:
Vitamina C / acid ascorbic – 200mg (250% DZR*).
* Procent din Doza Zilnică Recomandată (Conform directivei 2008/100/EC)

Administrare:
1 comprimat masticabil pe zi (se dizolvă lent în gură sau se mestecă).

Caracteristici și efecte:
Vitamina C sau acidul ascorbic face parte din grupa vitaminelor hidrosolubile. Molecula de vitamina C este compusă din carbon, hidrogen și oxigen. Vitamina C reprezintă catalizatorul tuturor reacțiilor vitale. Combate eficient toți agenții patogeni, și mai ales radicalii liberi, responsabili de îmbătrânirea organismului.
Vitamina C este un apărător eficient al tinereții. Lipsa vitaminei C determină sângerări ale gingiei, răceli dese, varice, hemoroizi, inflamarea mucoaselor, surplus de greutate, oboseală persistentă, nervozitate, stare depresivă, riduri, căderea părului, dificultate de concentrare.
Vitamina C este absorbită repede și ușor în sânge și celule. Într-un organism sănătos leucocitele sunt pline cu molecule de vitamina C, fiind înarmate pentru lupta cu microbii. Vitamina C nu este toxică, iar supradoza este imposibilă. Surplusul se elimină prin urină în 24 de ore.
Vitamina C nu poate fi sintetizată de către organismul uman și de aceea, necesarul trebuie asigurat din alimente, inclusiv suplimente nutritive.

Atenționări:
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs. Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. Administrarea în timpul sarcinii sau alăptării se face numai la recomandarea medicului. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Doza de yuga

Doza de yuga:

Vitamina C contribuie la menţinerea funcţionării normale a sistemului imunitar, a sistemului osos, a sistemului nervos şi la menţinerea sănătăţii psihice. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ, reduce oboseala şi extenuarea organismului, creşte absorbţia fierului. Contribuie la formarea colagenului pentru funcţionarea normală a tegumentelor şi la sănătatea gingiilor, a pielii şi a dinţilor.

Indicatii si recomandari: Supliment alimentar

SKU 00038-1027101
Brand Laboratoarele Remedia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Vitamina C 200mg, 20 comprimate, Laboratoarele Remedia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.