Vitamina C Retard, 1000 mg, 30cp, Alevia

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

29,91 Lei
Descriere produs

Compozitie: Vitamina C 1000mg.

Indicatii terapeutice: Vitamina C contribuie la: mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice intense si dupa acestea, formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor, formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a gingiilor, functionarea normala a sistemului nervos, mentinerea sanatatii psihice, functionarea normala a sistemului imunitar, reducerea oboselii si extenuarii, creste absorbtia fierului.

Doze si mod de administrare: 1 comprimat pe zi.

Atentionari si precautii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o alimentatie diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. In cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, administrarea se face numai la recomandarea specialistului. Consumate in exces, sorbitolul si vitamina C pot avea efect laxativ.

Doza de yuga

Doza de yuga: Absorbtia Vitaminei C este asigurata de Formula Retard, cu eliberare treptata pe parcursul a 7 ore de la administrare. Sustine sistemul imunitar si contribuie la prevenirea racelii si tusei.

Indicatii si recomandari: Recomandat ca adjuvant in: prevenirea si tratarea racelii si gripei; infectii respiratorii; convalescenta, ca tonic si stimulent general; anemie si efort fizic intens.

SKU 00038-1035016
EAN 6423602012631
Brand Alevia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Vitamina C Retard, 1000 mg, 30cp, Alevia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.