Vitamina D3, 4000UI, 60 capsule, Solgar

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 75,27 Lei 89,61 Lei
Descriere produs

Ingrediente:
O (1 capsula) vegetala contine: agent de incarcare (celuloza microcristalina, maltodextrina), membrana capsulei vegetale (hidroxipropil metilceluloza), agent antiaglomerant (stearat de magneziu de origine vegetala), vitamina D3 (sub forma de colecalcifreol). Nu contine zahar, sare, amidon , drojdie, grau, soia, gluten, produse lactate, conservanti, arome sau coloranti artificiali. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Mod de administrare:
A se administra ca supliment alimentar pentru aduli, o capsula vegetala pe zi, preferabil in timpul mesei , sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Atentie:
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Ultima actualizare: 30.06.2022

Doza de yuga

Doza de yuga: Forma activa a vitaminei D3 are un rol in activarea unui numar mare de procese biologice importante, cum ar fi mobilizarea calciului si fosforului din tesutul osos, stimularea formarii si a depunerii in oase a fosfatului de calciu, absorbtia calciului si fosforului din alimentatie, in functionarea glandelor tiroide si paratiroide.

SKU 00038-17334974
EAN 033984529076
Brand SOLGAR
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Vitamina D3, 4000UI, 60 capsule, Solgar
ca