ZAHAR BRUT (DIN TRESTIE) - 1 KG

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

11,99 Lei
Descriere produs

Zaharul brut nu contine coloranti sau aditivi alimentari. Este obtinut prin procedee simple, bazate pe principiul pastrarii melasei naturale a trestiei de zahar si nu pe rafinarea ei. Melasa este un produs bogat in vitamine si minerale: calciu, fier, potasiu si magneziu. Nu contine coloranti sau aditivi alimentari.

Ingrediente:zahar brut nerafinat.

Atentionari si precautii: Zaharul nu are termen de valabilitate, nu expira si nu se deterioreaza, in afara cazului in care este depozitat in conditii improprii. El ar trebui pastrat in zone ferite de umezeala, in recipiete inchise etans.

Doza de yuga

Doza de yuga: Zaharul brun existent pe piata este, de cele mai multe ori, un tip de zahar rafinat (din trestie sau din sfecla de zahar), dar colorat si aromatizat cu ajutorul siropului de caramel sau melasei adaugate dupa procesarea completa, in timp ce zaharul brut (de tip demerara) este zaharul din trestie nerafinat, care pastreaza o parte importanta din continutul natural de melasa.

Indicatii si recomandari: Folosirea zaharului brut in detrimentul zaharului alb, procesat, are rolul de a-ti oferi maximum de beneficii posibile pentru acest aliment, lasandu-te, in acelasi timp, sa te bucuri de placerea gustului.

SKU 00038-1013577
Brand SanoVita
EAN 6420106182235
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
ZAHAR BRUT (DIN TRESTIE) - 1 KG
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.