Zinc, 15mg, 180 tablete, 6Pak Nutrition

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 44,82 Lei 49,26 Lei
Descriere produs

Zincul este un element important pentru barbati, deoarece sustine procesul de producere a testosteronului. Zincul asigura, de asemenea, functionarea corespunzatoare a proceselor de reproducere. In plus, zincul este implicat in metabolismul macronutrientilor, adica proteine, grasimi si carbohidrati. Datorita acestui fapt, este posibila sintetizarea eficienta a proteinelor sau arderea grasimilor. De asemenea, zincul sustine pielea, unghiile si parul, ajutandu-le sa mentina un aspect sanatos. Un avantaj foarte important al zincului este sustinerea sistemului imunitar.

Ingrediente: lactat de zinc, agenti de aglomerare (celuloza microcristalina, amidon), agenti anti-coagulare (carbonat de calciu, dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi).

Mod de administrare: 1 tableta pe zi, in timpul mesei sau dupa masa, cu suficient lichid. Fiecare tableta contine 15mg de Zinc, reprezentand 150% din VNR (Valoarea Nutritionala de Referinta). 

Atentionari si precautii: Poate contine prezenta neintentionata de urme de derivate din lapte, soia, cereale care contin gluten (grau), oua, telina si mustar.Copiii, femeile insarcinate si cele care alapteaza vor consuma acest produs doar la recomandarea medicului curant.A se pastra la o temperatura de maxim 25 de grade. A nu se lasa la indemana copiilor.Acest produs nu inlocuieste un mod de viata sanatos si o dieta echilibrata.

 

 

 

 

 

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Zinc tablete 6Pak Nutrition este un supliment bazat pe o forma organica de zinc cu absorbtie ridicata.

Indicatii si recomandari: Conditioneaza buna functionare a sistemelor endocrine si imunitare, asigura functionarea corespunzatoare a proceselor de reproducere.

SKU 00038-1011883
EAN 5902811810197
Brand 6Pak Nutrition
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Zinc, 15mg, 180 tablete, 6Pak Nutrition
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.