Alege yugster

Te intampinam cu zambet si bucurie pe yuga! In doar cateva click-uri vei fi declarat fericitul posesor al unui cont yugster nou-nout. Hai sa incepem!

Happy_young_people_taking_selfies_and_having_fun_b

Alege pachetul de membru yugster

Descopera ingredientele naturale ale bucuriei, relaxarii si ale unei vieti echilibrate in fiecare zi. Ca membru yugster intri in clubul select al celor care vor putea profita de sute de beneficii oferite de intreaga retea de vendori afiliati yuga.ro, de la produse de calitate cu reduceri speciale, preturi preferentiale, livrare cu prioritate a produselor comandate, pana la vouchere cadou si multe alte surprise dedicate yugsterilor.

90 de zile utilizare gratuita de la prima inregistrare ca membru yugster

Fii yugster cu doar 20 lei pe luna!
Sau 200 lei abonament anual.

Beneficii instant

Reduceri de pana la 25%

din preturile de vanzare cu amanuntul la peste 2000 de produse din toate categoriile: Yummy Yuga, Mama Yuga, Travel Yuga, Farma Yuga. Urmareste pretul yugster pe yuga.ro!

Voucher cadou

Pentru prima recenzie pe care o scrii pe site primesti automat un voucher valoric de 10 lei pe care il poti folosi la urmatoarea comanda (*exceptie produsele aflate deja la oferta)

Oferte exclusive,

cadouri mostre si produse nou lansate pe yuga.ro

Prioritate la livrare

pentru comenzile tale ca membru yugster.

Oferte early bird

la evenimentele yuga si vacante yugaventura.

Ca membru yugster ai drepturi si beneficii nebanuite.

shutterstock_1673456515_1000x667_3

Incearca gratuit!

Inregistreaza-te cu un cont yugster si te bucuri gratuit de beneficiile oferite membrilor yugster pentru o prioada de 90 de zile. Alatura-te unei comunitati de peste 5000 de abonati. Anuleaza oricand doresti!

shutterstock_1756199228_3

Cumperi si economisesti garantat

Membrii yugster economisesc in medie 10 lei la fiecare comanda. Mai mult decat atat, in cazul in care nu renunti la abonamentul tau lunar si economiile nu acopera pretul abonamentului, la sfarsit de an iti emitem un voucher cu valoarea diferentei valabil la reinnoirea abonamentului. Ca exemplu, daca ai platit 200 lei si la sfarsit de an iar economiile facute insumeaza doar 150 lei, vei primi pe email un voucher in valoare de 50 lei la reinnoirea abonamentului yugster.

Children_sister_and_brother_playing_drawing_together_on_floor_while_young_parents_relaxing_at_home_on_sofa

Cand esti yugster, ii ajuti si pe altii

Ca sa ne tinem promisiunea de a oferi oricui acces la produse naturale, la preturi convenabile, la fiecare abonament yugster nou donam o parte din suma unei cauze umanitare. Sumele adunate ajung la familii cu venituri mici sau elevi din comunitati defavorizate prin ajutoare in alimente si rechizite scolare pentru cei mici.

Intra in comunitatea selecta a yugsterilor, alege pachetul de membru yugster.

Yuga iti ofera 90 de zile acces gratuit si lipsit de orice risc, timp in care poti decide daca acest pachet este sau nu potrivit pentru tine. Cu doar 20 lei pe luna sau 200 lei pe an ai acces la produse naturale, de calitate, economii garantate prin reduceri si oferte exclusive, livrare rapida cu prioritate si cu amprenta de carbon „0”, plus o experienta de shopping magnifica si simpla.

shutterstock_1467283565

Doar beneficii, fara niciun risc

Ai la dispozitie 90 de zile in care sa te bucuri din plin de beneficiile contului yugster! Fara nicio obligatie, adica complet gratuit, timp in care poti sa te asiguri ca acest abonament ti se potriveste. Poti anula oricand in cursul celor 90 de zile.

Happy_student_looking_at_you_with_thumbs_up_in_a_classroom_with_classmates_in_the_background_shutterstock_660004024

Ce spun alti membri yugster

„Imi fac cumparaturile atat de comod si de simplu pe yuga. ro, de acasa sau de la birou, direct de pe mobil. De cand am activat yugster, stiu ca o comanda facuta astazi ajunge la usa mea in aceasi zi, fara cost de livrare. In plus imi plac mult produsele yuga din gama mama yuga si le gasesc aici la pretul cel mai bun.