Comunitatea yugsterilor

family-buying-fresh-pineapples-3985067

Regaseste echilibrul

Iti spunem doar tie, ca unui prieten drag, ca in ultimele luni toata echipa yuga a muncit din greu ca sa lansam acest proiect. Si am reusit cu gandul la tine. Yuga.ro s-a nascut datorita pasiunii unor oameni care sunt exact ca tine, dornici sa regaseasca echilibrul in viata de zi cu zi, in care parca nu mai reusim sa tinem pasul cu timpul, totul se deruleaza in fata noastra cu repeziciune, nelasand loc tihnei, relaxarii, bucuriilor mici, atentiei la cei din jur. Cu noi sau sau fara noi, yuga trebuia oricum sa isi faca loc in lumea asta tot mai nebuna. Asa ca, ne bucuram ca am fost noi cei care s-au gandit la tine primii si vrem ca yuga sa ajunga in fiecare casa. Iar pentru asta, contam enorm pe sprijinul tau, si avem convingerea ca impreuna putem sa facem treaba buna.

Ne-am stabilit o misiune clara de la bun incepaut: “Oricine are dreptul la produse sanatoase, la informare corecta si preturi accesibile.” Si vom ramane loiali acestui principiu, fiind promisiunea cu care am pornit la drum cu yuga.ro.

Odata cu timpul, ne vom cunoaste tot mai bine iar recomandarile tale privind produsele de pe yuga.ro, serviciile noastre, continutul de pe site si experienta de shopping vor contribui la imbunatatirea platformei, la perfectarea serviciilor noastre, si nu in ultimul rand la legarea unei prietenii de lunga durata. Acesta este mersul firesc intr-o relatie naturala de prietenie. Noi speram sa iti ghicim cat mai des dorintele si sa venim in intampinarea lor, cu oferte tot mai variate?

Cadou din partea noastra

Pentru reciprocitate, ne-am gandit la un cadou de “bun venit” pentru tine. Ca membru al comunitatii noastre, poti sa-ti faci gratuit un cont yugster care vine cu o multime de avantaje. Odata ce te-ai inregistrat te bucuri de avantajele contului yugster timp de 90 de zile. Pot fi reduceri de preturi, recomandari din partea unor specialisti in nutritie sau frumusete, oferte secrete, promotii dedicate membrilor clubului yugster. Noi te anuntam pe tine, iar tu poti sa duci vestea mai departe apropiatilor tai, prietenilor si familiei. Iar pentru asta te vom recompensa si iti vei spori avantajele ca membru in comunitatea yuga.

Aici poti sa vezi beneficiile pe care it le aduce un cont yugster.

Mesajul  de bunvenit pe care il primesti odata ce ti-ai creat contul yugster speram sa fie  inceputul unei frumoase prietenii, si a unui stil de viata mai sanatos, mai echilibrat si mai relaxat.

Poti sa-ti faci un cont acum sau daca mai vrei sa faci un tur prin magazinul nostru virtual, esti binevenit oricand.

Pana atunci, ne mai vedem ori de cate ori iti face placere pe facebook.

Yuga sa fie cu tine!