Standarde yuga
din respect pentru tine

Pe yuga.ro ne-am straduit de la bun inceput sa aducem produse de calitate, produse traditionale romanesti, alimente sanatoase, bunuri de consum facute asa cum trebuie, temeinic si cu responsabilitate, de catre oameni care cred in valorile yuga, in respectul pentru natura si pretul corect pe raft.

Owner_Of_Delicatessen_Standing_Next_To_Cheese_Display_shutterstock_244645438_1

Yummy de la producatori romani

Oamenii nostri de la yuga au facut o selectie severa a fermelor si producatorilor inainte de a semna un contract de colaborare. Incurajam pe fermierii locali, oamenii in care putem avea incredere ca isi respecta promisiunea de a ne furniza produse corecte la pretul corect.

Doar ingrediente naturale

Am creat o lista neagra a alimentelor care contin ingrediente nesanatoase. In magazinul yuga.ro produsele din aceasta categorie, cele care contin aditivi toxici si ingrediente nesanatoase sunt interzise.

Din respect pentru natura

Analizam cu atentie continutul produselor cosmetice si de curatenie inainte de a le aproba pentru vanzare. Produsele de igiena si de curatenie care se gasesc pe yuga.ro contin intr-un procent mare ingrediente naturale si sunt mai putin nocive cu mediul.

Eticheta yuga

Am creat eticheta yuga, prin care certificam provenienta sigura si continutul natural al produsului afisat pe raft. Yuga.ro colaboreaza exclusiv cu furnizori care s-au conformat normelor de sanatate publica A.N.S.V.S.A si normelor de siguranta in alimentatie publica valabile in Comunitatea Europeana.

ilustratie_diverse_mar_1