Ceai gastric, 50g, FARES

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 5,53 Lei 7,90 Lei
Descriere produs

Sunatoarea (Hypericum perforatum) contine uleiuri volatile, flavonoide, acizi organici, taninuri, rezine, colina, betacaroten si fitoncide. Sustine capacitatea de rezistenta la stres a organismului. 
Coada soricelului (Achillea millefolium) sustine functia digestiva si regleaza motilitatea gastrointestinala ajutand la eliminarea gazelor. 
Obligeana este o planta ierboasa originara din Asia care are proprietati carminative, tonice, antispastice, diuretice, reconfortante, si sedative.

Mod de preparare: Infuzie din 1 – 2 lingurite de plante la 200ml apa clocotita, se acopera si se lasa 5 – 7 minute.

Mod de adminstrare:
Adulti: 2 – 3 cani pe zi. Daca este nevoie, se poate face o cura de 4 – 6 saptamani.

Ingrediente: Parti aeriene de Sunatoare (Hypericum perforatum) 30%, flori de Coada-soricelului (Achillea millefolium) 25%, radacini de Obligeana (Acorus calamus) 25%, radacini de Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) 20%.

Atentionari si precautii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Dozele pentru copii se vor recomanda de catre medic. A nu se administra copiilor sub 3 ani.Femeile insarcinate sau care alapteaza trebuie sa consulte medicul sau farmacistul in legatura cu produsul. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.A se pastra la loc uscat, ferit de lumina directa a soarelui si de caldura.

Doza de yuga

Doza de yuga: Mixul de sunatoare, coada-soricelului si obligeana ajuta la protectia gastrica.

Indicatii si recomandari: Ceaiul gastric este recomandat ca adjuvant in: gastrite, duodenite, ulcer gastroduodenal si balonari.Sustine sanatatea stomacului, contribuie la functionarea normala a enzimelor digestive, ajuta la mentinerea sanatatii sistemului digestiv si la protejarea mucoasei gastrice.

SKU 00038-1015026
Brand Fares
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

65%

5

4

4%

3

26%

2

4%

1
Scor total
1010 recenzii
3.96
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai gastric, 50g, FARES
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.