Despre noi

family-having-meal-at-the-table-3171200

Hai sa vorbim despre noi, pentru ca aceasta pagina este despre noi, dar este mai ales despre tine, despre mine, despre prieteni si familie, despre copii si despre energia buna care ne uneste. Pentru ca yuga este o stare pe care vrem s-o pastram cat mai mult si vom invata impreuna cum sa facem asta.  Pe yuga.ro gasim toate ingredientele naturale si sanatoase ale unei vieti echilibrate. Yuga inseamna alimentatie sanatoasa, energie si vitalitate, stare de bine, reconectarea cu natura, relaxare si grija fata de sine si pentru cei dragi, si pentru tot ce ne inconjoara.

Povestea fondatorilor

Fondatorii yuga.ro, Cristian si Andreea, au creat si adus la maturitate una dintre cele mai de succes afaceri in turism din Romania, Christian Tour. An de an, motivati de pasiunea pentru calatorii au facut tot ce le-a stat in putinta ca romanii sa se bucure de vacante in orice destinatie la care visau, la preturi accesibile. Tot ei au demarat si campania „Dreptul la Vacanta”, prin care atrageau atentia asupra faptului ca in Romania legea nu apara dreptul persoanelor la vacanta ci doar dreptul la concediu de odihna.  Animati de aceasi pasiune si ghidati de aceleasi principii, Cristian si Andreea, parintii unui baietel de 11 ani, David, si a Sofiei, fetita lor in varsta de 9 ani, au demarat proiectul yuga. De data aceasta, si-au propus sa incurajeze oamenii la un mod de viata mai profund conectata cu natura, sa le ofere alternativa unei vieti mai simple, acces la o alimentatie sanatoasa, sa le deschida apetitul pentru miscare, aer liber, experiente autentice.

Celor doi le-a venit ideea dupa experientele proprii pe care le-au trait odata ce au devenit parinti. Grija naturala pe care o au parintii pentru copiii lor, preocuparea constanta de a le oferi acestora alimente naturale, sanatoase, educatie si activitati educative ca sa se dezvolte armonios i-a impulsionat sa ia decizia de a lansa yuga.ro.

Iata de ce, au inceput o vanatoare de comori, o cautare temeinica de alternative la produsele de supermarket pentru a le oferi copiilor mancare sanatoasa din ingrediente naturale, i-au crescut si incurajat pe cei mici sa aiba respect pentru natura, iesind ori de cate ori le permitea timpul in drumetii, i-au invatat sa aleaga un mod de viata activ si sanatos. Pentru ca, nu-i asa, parintii stiu cel mai bine ce au nevoie copiii lor pentru a fi fericiti si sanatosi.

Si nu in ultimul rand, au constatat ceva ce ar trebui sa ne preocupe pe toti, lipsa unor informatii esentiale de pe etichete sau la raftul cu produse in ceea ce priveste ingredientele, originea sau procesarea produselor. Aceasta carenta in modul in care suntem informati cu privire la produsele pe care le gasim in magazine i-a determinat sa se implice in proiectul yuga, adica sa construiasca un business care poate schimba totul.  Chiar totul...

Si daca iti pui intrebarea “oare cum sunt produsele pe yuga.ro, raspunsul este simplu. Din moment ce si noi, la fel ca tine, vrem doar produse naturale, alimente sanatoase, lucruri care ne aduc confort si bucurie in casa, ne vom asigura ca in magazinul nostru sa te simti ca acasa. Schimbarea incepe cu yuga.

Yuga acum in fiecare casa...

Yuga este un proiect al grupului de firme Memento Group, companiile membre avand o  experienta indelungata in domeniul turismului si activitate in diverse domenii conexe precum servicii de transport, marketplace de transport, dar si in alte domenii precum furnizor de servicii de dezvoltare software, servicii de brokeraj asigurari, dezvoltator de proiecte imobiliare rezidentiale.

Christian Tour, Memento Bus, Animawings, Memento Holidays, Memento Hotels, iMemento, Fabrica de Asigurari, Pandels Properties, Central Bus Station Bucuresti.

shutterstock_1023829231