Miere de tei, 400g, Solaris

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 13,59 Lei 17,60 Lei
Descriere produs

Mierea de tei este una dintre cele mai apreciate sortimente de miere. Aceasta este bogata in vitamine si aminoacizi si are un continut ridicat de polen. Este o miere cu proprietati antimicrobiene si antiinflamatorii si este utilizata atat pentru tuse sau bronsite, cat si pentru crampe sau probleme renale. In plus, ajuta in dizolvarea mucusului, fiind o miere expectoranta.

Particularitatea mierii de tei este data de puterea linistitoare a acesteia. Este recomandata celor care sufera de stres, inlaturand starea de oboseala si calmand sistemul nervos. O lingurita inainte de culcare ajuta la tratarea insomniilor. Mierea de tei usureaza digestia, stimuland secretia biliara.

Mierea cristilizata isi pastreaza toate proprietatile curative, acest proces fiind doar un indicator al faptului ca aceasta este naturala. Mierea de tei este una dintre cele mai aromate tipuri de miere.

Mod de consum: Se poate consuma ca atare sau in diferite preparate, fara a fi prelucrata termic.

Ingrediente: 100% miere de tei

Doza de yuga

Doza de yuga: Mierea este un produs apicol obtinut prin transformarea si prelucrarea nectarului de catre albine si depozitat in celulele fagurilor pentru a constitui hrana populatiei din stup. Dovezi ale utilizarii mierii exista inca din antichitate, aceasta fiind folosita atat alimentar, cat si terapeutic, datorita bogatelor sale proprietati. Prin calitatile sale nutritive, este considerata un aliment de mare valoare in hrana oamenilor de toate varstele.

Indicatii si recomandari: Mierea de tei este eficienta in ameliorarea si tratarea mai multor afectiuni: combate insomnia, calmeaza sistemul nervos, stimuleaza digestia, trateaza raceala si calmeaza bronsitele, faciliteaza evacuarea secretiilor nazale si reduce spasmul digestiv si pulmonar.

SKU 00038-1006851
Brand Solaris Plant
EAN 5941828020717
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

94%

5

4

3

2

6%

1
Scor total
899 recenzii
4.75
Scrie un review
Pentru produsul
Miere de tei, 400g, Solaris
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.