Misiune si viziune yuga

„Oricine are dreptul la produse naturale si sanatoase, la informare corecta si preturi accesibile.”

a_young_couple_buying_fruits_and_vegetables_in_a_market_on_a_sunny_morning_the_young_woman_carries_a_basket_shutterstock_233610061d

Viziune yuga

Yuga este prin definitie poarta de acces catre un stil de viata echilibrat si sanatos care ofera tuturor produse de calitate, de incredere, la preturi corecte.

Yuga isi propune sa creeze o comunitate puternica, cu o identitate autentica, oameni care cred in alternativa la o viata sanatoasa, echilibrata, in armonie cu natura, care au grija de sanatatea lor si a familiei prin alimentatie sanatoasa, prin grija si respect fata de cei din jur, prin activitati si experiente care sa ii apropie de natura.

Vrem sa depasim paradigma simpla a cumparaturilor. Ne dorim ca yuga.ro sa aiba un impact pozitiv asupra oamenilor si a lumii inconjuratore prin initiative si proiecte de protectie a mediului. Ne propunem sa luptam impotriva risipei de alimente si sa educam oamenii sa-si atinga potentialul maxim de vitalitate si energie prin produse sanataose si naturale.

Yuga - sursa ta zilnica de bine!

Misiune yuga

Ne asumam ca produsele pe care ti le aducem pe masa sa contina ingrediente adevărate (naturale), delicioase, la un pret corect, cinstite si naturale. Si aceleasi standarde le aplicam si pentru produsele nealimentare, cele de igiena si ingrijire corporala, produsele pentru casa. Ne angajam sa avem produse care sa nu contina substante periculoase pentru santatea ta, eficiente (sa faca ceea ce promit pe eticheta), mai prietenoase cu natura si, neaparat, la preturi accesibile.

Sustinem fermele romanesti, mici producatori locali, furnizorii de produse autentice. Prin selectia de produse afisate pe raft, vrem sa cream punctual de intalnire intre acestia si oameni ca tine care aleg un stil de viata echilibrat, in armonie cu natura.

Valorile Yuga

Simplitate si inovatie

Pentru ca meriti sa te bucuri de experienta cumparaturilor fara complicatii, la indemana, in siguranta si super accesibile. Pentru ca stilul tau de viata urban ar trebui simplificat, iar beneficiile pe care le ofera noile tehnologii si inovatiile sa ne aduca natura mai aproape.

Respect si drag de natura

Cand te regasesti in sincron cu ritmul naturii, esti cel mai bun, cel mai sanatos, cel mai fericit. Pentru ca asta inseamna sa fii conectat la natura. Iar yuga, mai presus de orice, este un brand care invita natura in viata ta, facand-o accesibila pentru tine: pentru ca avem mancare naturala, pentru ca avem remedii naturale pentru a te mentine in forma, pentru ca avem oferte de calatorie care iti permit sa descoperi natura in toata diversitatea ei intr-o maniera relaxata si accesibila.

ADN Autentic

Pentru ca nu dorim sa parem ceva ce nu suntem si nu cream asteptari false sau exagerate. Deoarece avem suficiente lucruri bune de oferit consumatorilor nostri, potrivite stilului lor de viata. Pentru ca natura nu inceteaza niciodata sa ne uimeasca si sa ne inspie prin simplitatea si frumusetea sa.

Grija si transparenta.

Pentru ca nu facem niciodata compromisuri la calitate, chiar daca avem preturi accesibile. Pentru ca incurajam si educam consumatorii cu privire la beneficiile alegerii unui mod de viata in armonie cu natura.