Condiment - Solnita Turmeric Macinat, Eco, 40 grame, SONNENTOR

In stoc

Pret

Pret special 15,74 Lei 17,49 Lei
Descriere produs

Turmericul (Curcuma longa) este doar una din numeroasele specii de curcuma. In limba romana el este cunoscut ca zerdiceaf, desi numele de turmeric a capatat o mai mare raspandire si la noi. Mai este cunoscut si ca sofranul indian.
Solnita poate fi reincarcata.

Mod de consum: Se prajeste in ulei pana ce spumeaza si doar atunci se adauga restul ingredientelor. Aceasta se foloseste cu moderatie, avant o aroma intensa si usor amaruie. Turmericul poate fi utilizat si pe post de colorant alimentar, dand alimentelor o culoare galben-aurie foarte placuta.

Ingrediente: Turmeric eco.

DOZA DE YUGA

Doza de yuga: Turmeric eco macinat - este purtator de noroc, avand culoarea galbena intensa, foarte aromat.
 
Indicatii si recomandari: Actiune: stimuleaza eliberarea bilei, creste capacitatea ficatului de a elimina toxinele, actiune antimutagenica,anticancerigena,inhiband dezvoltarea tumorilor canceroase si a metastazelor, actiune antiinflamatorie, actiune hepato-protectoare, antioxidant, proprietati antibiotice, antibacteriene, antivirale, imbunatateste circulatia, antiagregant plachetar, previne infarctul, purifica sangele, reduce nivelul colesterolului, previne boala Alzheimer si efectele ei, creste mobilitatea articulatiilor, tendoanelor, calmeaza tusea, durerea in gat, inmoaie secretiile bronsice, cicatrizanta.

SKU 00068-1006824
Brand N/A
EAN 9004145073555
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Condiment - Solnita Turmeric Macinat, Eco, 40 grame, SONNENTOR
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.