ECO/BIO Linte de munte 400gr Pronat

In stoc

Pret

Pret special 13,83 Lei 14,73 Lei
Descriere produs

Lintea este o sursa importanta de antioxidanti, compusii care apara celulele organismului de actiunea nociva a radicalilor liberi, raspunzatori de aparitia afectiunilor cardiovasculare, a anumitor tipuri de cancer si a altor boli asociate imbatranirii.  

Este totodata si o sursa excelenta de minerale, dintre care se disting fosforul, fierul, zincul si magneziul. Fosforul joaca un rol vital in mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor si contribuie la dezvoltarea si regenerarea tesuturilor si la stabilizarea pH-ului sangvin, fierul este esential pentru transportul oxigenului in organism si pentru formarea globulelor rosii in sange, zincul intra in reactiile imunitare si accelereaza cicatrizarea ranilor, pe cand magneziul intra in actiunile enzimatice si intareste sistemul imunitar.  

Acest produs NU contine organisme modificate genetic! 

INGREDIENTE: 

Linte de munte provenita din culturi certificate ecologic. 

 
Doza de yuga

 Lintea este un aliment bogat in antioxidanti, minerale si acid folic! Este una din leguminoasele cele mai usor de digerat in amestec cu orez si legume alcatuieste un meniu vegetarian bogat in proteine si sarac in grasimi, avand un continut exceptional de fibre alimentare. 

Indicatii si recomandari: A se pastra in loc uscat si racoros 

SKU 00068-1008101
Brand N/A
EAN 6421682097692
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
ECO/BIO Linte de munte 400gr Pronat
ca