Fructe de padure dulceata 360g, Dacia Plant

In stoc

Pret

Pret special 16,14 Lei 18,98 Lei
Descriere produs

Ingrediente :Fructe de padure (zmeura, afine, mure) - minim 70%; suc din struguri cu pulpa 25% - concentrat prin evaporare blanda in vid la o temperatura de 60 grade, apa, pectina din coji de citrice. Preparat cu 70g de fructe pentru 100g de produs finit. 

Dulceata din fructe de padure este cea mai sanatoasa alegere pentru pofta ta de dulce:  Fara arome adaugate, fara E-uri ,  70% fruct, fructe de padure culese si sortate cu grija ,  0% zahar adaugat.  Sucul de struguri ce inlocuieste zaharul este nutritiv, usor de asimilat de organism, bogat in resveratrol (un antioxidant puternic) ,  conservata prin pasteurizare usoara ,  reteta autentica.
Produsul nu contine coloranti si conservanti

Forma prezentare: 360g

Mod de administrare: Sugestii de servire

Mic dejun: cereale cu iaurt, dulceata de fructe de padure si fructe proaspete / paine integrala cu unt si dulceata de fructe de padure
Gustare: iaurt natural cu dulceata de fructe de padure
Desert preparat: Budinca cu dulceata de fructe de padure / clatite cu dulceata de fructe de padure / torturi

 

 

 

 

 

DOZA DE YUGA

Doza de Yuga : Fructele de padure sunt cele mai delicioase, nutritive si sanatoase alimente care ofera o serie de beneficii multiple pentru sanatatea organismului.Fructele de padure au cele mai mari cantitati de antioxidanti.Dulceata din fructe de padure Bun de Tot reinvie reteta autentica cu ingrediente 100% naturale, si aduce mai aproape savoarea proaspata a fructelor de padure. Indulcita cu suc de struguri si cu un continut de 70g fructe /100g, dulceata Bun de Tot este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios.

Indicatii si recomandari :   previn depresia, protejeaza corpul de diverse boli si alergii, imbunatatesc memoria si invatarea.

 
SKU 00068-1010072
Brand N/A
EAN 6426060400026
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Fructe de padure dulceata 360g, Dacia Plant
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.