GINKGOPHYT TM 50 ML  Plantextrakt

In stoc

Pret

16,49 Lei
Descriere produs

Ginkgophyt imbunatateste capacitatile cognitive, reduce fenomenele de senescenta si degradare a functiilor intelectuale, scade vascozitatea sangelui si are efect antioxidant puternic.

Compozitie: Extract vegetal standardizat din frunze de Ginkgo biloba (24% ginkgoflavone). Contine alcool etilic de cereale 62% vol.

Mod de administrare: Se administreaza cate 2ml cu ajutorul capacului dozator, de 2 ori pe zi, in putina apa, inaintea meselor, dimineata si la pranz.
Nu se administreaza seara, dupa orele 18, deoarece provoaca intensificarea activitatii cerebrale, care poate duce la insomnie.
Foarte rar pot sa apara dereglari ale tranzitului intestinal sau reactii alergice la nivelul pielii.

Atentionari si precautii: A se agita inainte de folosire! Pastrati protejat de umiditate, caldura si lumina.Respectati doza stabilita in modul de utilizare. Nu lasati produsul la indemana copiilor. A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

 
Doza de yuga

Ginkgophyt sustine circulatia cerebrala si periferica.

Indicatii si recomandari: Sustine performantele intelectuale in stari de suprasolicitare. Este recomandat in stari de oboseala cronica si dureri ale membrelor inferioare datorate tulburarilor de circulatie.

SKU 00068-1026049
EAN 5944739000397
Brand N/A
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
GINKGOPHYT TM 50 ML  Plantextrakt
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.