Choco Vegan masala 200g AMBROZIA

In stoc

Pret

Pret special 17,09 Lei 19,65 Lei
Descriere produs

Choco vegan masala este un produs original care imbina aromele Asiei, pe gustul European. Prin combinatia aromelor trezeste simturile, incalzeste inima si exalta mintea. Fiecare ingredient are o personalitate foarte puternica si o istorie faimoasa in ceea ce priveste celebrarea vietii.

Ingrediente: zahar (nectar) din flori de cocos, lapte instant de soia (nemodificata genetic), cacao naturala cu continut redus de grasime, cardamom, scortisoara, cuisoare, anason stelat, ghimbir, coriandru.

Mod de preparare:

Intr-un recipient termorezistent se adauga 50gr de produs, apoi se completeaza cu 300/350ml apa fierbinte si se omogenizeaza pana la incorporare.

Atentionari si precautii: A se pastra la loc uscat si racoros.

 
Doza de yuga

Cacao inseamna hrana zeilor. Boabele de cacao sunt atat de pretuite incat sunt numite si „pepe de oro”, mai exact seminte de aur. In trecut aceste seminte erau folosite si ca monede de schimb.In jurul anului 1500 pretul unui sclav era echivalentul a 100 de boabe de cacao.

Indicatii si recomandari: Adaugati in bautura preparata un plic de ceai negru sau de ceai rooibos pentru a obtine o aroma noua.

SKU 00068-1029224
EAN 5941905045213
Brand N/A
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Choco Vegan masala 200g AMBROZIA
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.