Bio-Oil x 200ml

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

87,37 Lei
Descriere produs

Bio-Oil ulei este hidratant si ajuta la vindecarea sau la diminuarea urmatoarelor afectiuni:

Pentru cicatrici:
Din cauza cresterii foarte rapide in greutate, pielea se sparge si se formeaza vergeturile. permanente. Bio Oil este astfel conceput pentru a imbunatati aspectul cicatricilor, dar nu le poate indeparta.

Pentru vergeturi:
Aplicati Bio Oil pe zonele afectate de vergeturi de 2 ori pe zi, masand usor printr-o miscare circulara, timp de cel putin 3 luni. In timpul sarcinii, ar trebui sa aplicati Bio Oil de la inceputul celui de-al doilea trimestru si in special in zonele predispuse aparitiei vergeturilor, cum ar fi abdomenul, sanii, partea inferioara a spatelui si partea superioara a coapselor.

Pentru nuanta neuniforma a pielii:
Aspectul neuniform al pielii apare ca urmare a productiei insuficiente de melanina din organism. Acest lucru poate fi declansat de cauze externe, cum ar fi expunerea indelungata la soare sau folosirea unor produse de albire a pielii de slaba calitate; sau de cauze interne, cum ar fi fluctuatiile hormonale din timpul sarcinii, menopauza sau folosirea contraceptivelor.

Pentru piele imbatranita:
Ridurile apar in mare parte din cauza scaderii productiei de colagen si elastina din piele. Acesta hidrateaza pielea si previne aparitia ridurilor.

Pentru piele deshidratata:
La suprafata pielii se afla o pelicula invizibila de ulei care actioneaza ca bariera protectoare, mentinand nivelul optim de hidratare. Dusurile si baile zilnice pot agrava acest proces indepartand stratul lipidic, astfel, Bio Oil suplimenteaza stratul de ulei natural al pielii, ajutand la refacerea functiei de mentinere a unui nivel optim de hidratare.

Mod de utilizare: de 2 ori pe zi. Se maseaza zonele afectate.

Atentionari si precautii: A nu se folosi pe rani sau leziuni.

Doza de yuga
DOZA DE YUGA

Doza de yuga: Uleiul Bio-Oil hidrateaza in profunzime pielea. Acesta este un aliat de nadejde in lupta cu: vergeturile, cicatricile, nuanta neuniforma a pielii, dar si cu pielea imbatranita sau deshidratata.

Indicatii si recomandari: Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Pentru rezultate vizibile, produsul se foloseste pe o perioada de cel putin 3 luni.

SKU 00068-304065
EAN 6001159113782
Brand N/A
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Bio-Oil x 200ml
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.