Propolgemma spray gat cu alcool, 30ml, Aboca

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 23,54 Lei 47,09 Lei
Descriere produs

Spray de gat cu alcool pentru adulti 

Protejand mucoasa, calmeaza iritatia si reduce durerea de gat si din cavitatea bucala

 Proprietati:

- este indicat in tratamentul durerii de gat si al afectiunilor cavitatii bucale (cum sunt stomatitele, aftele si gingivitele) asociate cu senzatii de arsura, durere si sensibilitate la deglutitie; - poate fi utilizat si in cazul unor mici leziuni la nivelul gurii, cauzate, de exemplu, de tratamente dentare sau de folosirea unor aparate ortodontice sau proteze dentare;

- produsul poate fi folosit si ca protectie preventiva in toate cazurile in care au existat expuneri la agenti externi agresivi sau iritanti (frig, fum, smog);

- se recomanda utilizarea produsului incepand cu varsta de 12 ani.

 

Ingrediente active:

Substante functionale: Propolgemma complex molecular din rasini, polizaharide si lignine (obtinut din muguri de plop negru, Popolus nigra L.) in extract hidroalcoolic multifractionat, titrat in Flavonoide totale ≥ 2 mg/ml si Polizaharide (cu greutate moleculara mai mare de 20.000 Da) ≥ 0,53 mg/ml.

De asemenea, contine: Glicerina vegetala, apa, aroma naturala de citrice, ulei esential de portocal, ulei esential de lamai.

Procesul de productie utilizat asigura absenta polenului derivat din muguri de plop.

 

Mod de utilizare:

Agitati flaconul inainte de utilizare. Cutia contine pulverizatorul in plic sigilat. La prima utilizare, indepartati dopul din aluminiu de pe flacon si introduceti pulverizatorul. Prin aplicatorul prevazut, se recomanda administrarea a 4 pulverizari in orofaringe de pana la 4 ori pe zi. In cazul unor afectiuni localizate, aplicati direct pe partea afectata. Eventuala prezenta a unor mici depuneri se datoreaza concentratiei inalte de extracte si nu afecteaza calitatea produsului.

Avertizari:
A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate sau alergie individuala la una sau mai multe componente ale produsului. Contraindicat la persoanele cu alergie la propolis si la persoanele astmatice.

Doza de yuga

Doza de Yuga:  este indicat in tratamentul durerii de gat si al afectiunilor cavitatii bucale  asociate cu senzatii de arsura, durere si sensibilitate la deglutitie.

Indicatii si recomandari: Tratamentul durerii de gat si al afectiunilor cavitatii bucale (stomatite, afte si gingivite) asociate cu senzatii de arsura, durere si sensibilitate la deglutitie;Util si in cazul unor mici leziuni la nivelul gurii;Protectie preventiva in toate cazurile in care au existat expuneri la agenti externi agresivi sau iritanti (frig, fum, smog).

SKU 00038-1014044
EAN 8032472011996
Brand Aboca
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Propolgemma spray gat cu alcool, 30ml, Aboca
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.