Ser intensiv antioxidant Duolys, 15ml, ACM

Ratings:
20% of 100

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 70,14 Lei 76,29 Lei
Descriere produs

Special conceput pentru toate tipurile de piele imbatranite. Pentru pierderea fermitatii, riduri, linii fine, lipsa de stralucire si imperfectiuni ale pielii. Cu ajutorul a 2 forme de Vitamina A (Retinol + Retinoat de tocoferil) cu Vitamina E, serul imbunatateste in acealsi timp, aspectul primelor semne de imbatranire si protejeaza pielea impotriva efectelor negative ale stresului oxidativ. Confera netezire texturii pielii iar ridurile devin mai putin vizibile, imperfectiunile cutanate fiind atenuate. 

Ingrediente : 

Apa, acid ascorbic, glicerina, polimetilsilsesquioxan, lactat de sodiu, polimer incrucisat HDI/trimetilol hexilactona, dimeticona, tocotrienoli, ulei de seminte de Helianthus Annuus (floarea-soarelui), fosfolipide, scualen, polisilicoenoxietan, 1 sorbitan, capilenoxietan, 1 sorbitan, capilenoxietan , Poliacrilat incrucisat-6, ulei de Elaeis Guineensis (palma), tocoferol, clorfenezina, dimeticona PEG-7 fosfat, EDTA disodic, dimetilacrilamida/acid acrilic/polistiren etil metacrilat copolymer, cocoside, caprylate glycolicoside, caprylycolnelycolnedium Copolimer de acrilati, poliizobutena hidrogenata, stearat de poligliceril-10, beta-sitosterol, alcool t-butilic, CI 15985 (galben 6), CI 19140 (galben 5), parfum. 

Mod de utilizare : 

Aplicati o cantitate mica de ser pe fata, gat si decolteu, pe pielea curata (spalata si uscata) si de preferinta, seara. Pentru rezultate bune, utilizati in cure de 3 luni, care se vor repeta. Poate fi folosit in asociere cu Duolys CE sau ca intermediar catre procedurile estetice. 

Atentionari: 

Evitati contactul cu ochii. In cazul in care simtiti o senzatie de intepatura, rariti aplicarile. 
A nu se utiliza daca sunteti insarcinata sau planificati o sarcina. Limitati expunerea la soare si folositi un produs de protectie solara corespunzator. 

Doza de yuga

Special conceput pentru toate tipurile de piele imbatranite. Pentru pierderea fermitatii, riduri, linii fine, lipsa de stralucire si imperfectiuni ale pielii.

Indicatii si recomandari: Special conceput pentru toate tipurile de piele imbatranite.

SKU 00038-6289559
Brand ACM
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

5

4

3

2

100%

1
Scor total
1 recenzie
1.00
Scrie un review
Pentru produsul
Ser intensiv antioxidant Duolys, 15ml, ACM
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.