ALEVIA GINKGO Q10 CTX30 CPR

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 25,12 Lei 28,40 Lei
Descriere produs


Compoziție per 2 comprimate:
Ginkgo biloba 80mg(extract standardizat 24% ginkgoflavone, 6% lactone), CoenzimaQ10 60mg, Vitamina B1 3.3mg, Vitamina B2 4.2mg, Vitamina B6 4.2 mg, Vitamina B12 7.5μg, Biotină 150μg, Acid pantotenic 18mg, Acid folic 600mg, Niacină 48mg.

Mod de administrare:
Câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineața și la prânz, preferabil pe stomacul gol.

Precauții și contraindicații:
Nu se recomandă femeilor însărcinate, celor care alăptează, copiilor sub 12 ani, persoanelor cu hemofilie, probleme de coagulare sau trombocitare ale sângelui. Nu se administrează în timpul tratamentului cu anticonvulsivante, anticoagulante.
Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viața sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.

Doza de yuga

Proprietăți:
Susține sănătatea inimii și a vaselor de sânge.
Asocierea dintre ginkgo biloba, coenzima Q10 și complexul de vitamine B este extrem de benefică pentru sănătatea inimii și a vaselor de sânge. Mai mult, mărește energia organismului, vioiciunea și puterea de concentrare. Ginkgo biloba influențează circulația sanguină și a vaselor de sânge, contribuind la mărirea fluxului de sânge spre creier și extremitățile membrelor. Coenzima Q10 este esențială pentru producerea energiei în organism. Îmbunătățește funcția mușchiului cardiac și prelungește, astfel, viața. Ajută inima să se contracte eficient și să aibă un ritm normal. Vitaminele B mențin echilibrul metabolic, ajută la buna funcționare a sistemului nervos și scad riscul bolilor cardiovasculare.

SKU 00038-11700065
Brand ALEVIA
EAN 6423602002861
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
ALEVIA GINKGO Q10 CTX30 CPR
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.