Gel cu argint coloidal si aloe vera, Aloe Plant, 20 ml, VIVA NATURA

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 15,30 Lei 17,00 Lei
Descriere produs

Aloe Plant este un gel 100% natural de aloe vera, cu argint coloidal si ulei de tea tree. Gelul contine o concentratie mare de aloe vera (minim 37%) si poate fi utilizat pentru diverse afectiuni cutanate, pentru calmarea si hidratarea pielii.
Astfel, prin calitatile sale curative exceptionale, gelul de aloe vera este un remediu ideal pentru multiple afectiuni cutanate: previne si amelioreaza acneea, arsurile solare, arsurile de orice fel, eruptiile cutanate, micozele (produse de ciuperci parazitare ale pielii), diversele alergii si mancarimi, eczemele, urticaria, ridurile, zona zoster, psoriazis.

Este folosit chiar si pentru tratarea hemoroizilor si a intepaturilor de insecte, a ranilor si zgarieturilor. Gelul formeaza un strat racoros care calmeaza tesuturile inflamate, iritate, dureroase.
Argintul si uleiul de tea tree sunt, de asemenea, niste antibiotici naturali puternici care potenteaza calitatile vindecatoare ale plantei.

Ingrediente:
Aqua (apa), Colloidal silver (argint), Melaleuca alternifolia leaf oil (ulei de tea tree), Silver Citrate, Xanthan gum (natural), Glycerin (vegetala), Rosmarinus officinalis leaf oil (ulei de rozmarin), Tocopherol (vitamina E naturala), Aloe vera callus extract.

Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care pastreaza nealterate proprietatile ingredientelor naturale.
Testat dermatologic, dar nu si pe animale.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Aloe Vera este o planta minune care are multiple efecte benefice asupra organismului uman. Ea actioneaza la nivel tegumentar, avand proprietati cicatrizante extraordinare si regeneratoare. Aloe Vera este antiseptica, antimicotica, antibacteriana, antiinflamatoare, analgezica, antioxidanta (incetineste procesul de imbatranire a pielii), purificatoare si detoxifianta. Planta contine vitaminele A, B1, B2, B6, minerale, precum si o mare cantitate de aminoacizi si enzime, usor asimilabile.


Indicatii:
Se aplica local, in strat subtire pe zona dorita.

SKU 00038-1009597
EAN 5948501700232
Brand VIVA NATURA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Gel cu argint coloidal si aloe vera, Aloe Plant, 20 ml, VIVA NATURA
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.