Amarant, 400g, SOLARIS

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

10,18 Lei
Descriere produs

Mod de utilizare:

Amarantul poate fi fiert, copt, tras la tigaie sau folosit ca atare, pe post de topping pentru preparate precum salatele.

Cum poti introduce amarantul in dieta ta:

  • Fierbe-l folosind 1 ½ cana de apa si ½ cana de amarant. Dupa 20 de minute, opreste focul si consuma-l alaturi de fructe, nuci, scortisoara sau indulcitor.

  • Trage-l la tigaie apoi consuma-l pe post de gustare sau pe post de dressing pentru supe, salate sau garnituri.

  • Amesteca-l cu cereale precum orezul brun. Foloseste ¼ cana de amarant la ¾ cana de orez si fierbe orezul asa cum faci de obicei. Vei observa ca amarantul nu schimba numai gustul, ci si textura orezului.

  • Foloseste amarantul pentru a ingrosa supele sau tocanitele preparate. Gateste mancarea cum o faci de obicei, insa adauga cateva linguri de amarant pentru a le ingrosa.

    Ingrediente: 100% amarant, produs crud.

Precautii: Persoanele care sufera de urolitiaza, pancreatita, colecistita, pielonefrita si artrita reumatoida nu li se recomanda consumul de amarant. De asemenea, ar trebui sa fie exclus din dieta daca exista o alergie la o componenta a compozitiei plantei.

Doza de yuga

 

Doza de Yuga: Sanatatea reprezinta o stare de armonie, mentala, emotionala si fizica. Denumirea “amarantos” provine din limba greaca si inseamna “cel care nu se va vesteji”, amarantul este o pseudo cereala foarte micuta fara continut de gluten, este un centru de putere in nutritie printre colegii sai din categoria cerealelor.

 

Indicatii si recomandari: Ingredient important in dieta aztecilor, amaratul nu este folosit numai pe post de ingredient alimentar, ci si pe post de remediu pentru o serie de afectiuni. Ca si aspect, amarantul se aseamana cu quinoa, fiind tot o samanta. Nefiind o cereala propriu-zisa, amarantul nu contine gluten, ceea ce il face sa fie preferat de persoanele care sufera de intoleranta la gluten.

SKU 00038-1007566
Brand Solaris Plant
EAN 5941828019797
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Amarant, 400g, SOLARIS
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.