AMESTEC DETOXIFIANT 250G ECONATUR

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 17,25 Lei 19,50 Lei
Descriere produs

Pentru a contracara unele dintre efectele nocive al stilului de viata modern, o cura de detoxifiere generala ne poate oferi un surplus de energie, ajutand organismul sa se regenereze.

Mod de administrare: Se administreaza inainte sau dupa masa, 8 g (1 lingurita) in iaurt, apa, suc de fructe sau legume, cu 20-30 min. inainte de masa. La 30 min. dupa masa se consuma 400 ml apa. Se consuma in cure de detoxifiere de 1-3 luni, odata sau de doua ori pe an. 

Ingrediente: Seminte in*, tarate psyllium*, chimen*, coriandru*, oregano*, patrunjel*, argila*. *Acest produs nu contine si nu este alcatuit din organisme modificate genetic.

Atentionari si precautii: A se pastra in locuri racoroase, uscate, ferite de lumina solara, la temperaturi intre 15-18˚C si la o umiditate relativa de 65%.

 
Doza de yuga

Detoxifierea este un proces prin care organismul scapa de toxinele nedorite. Poluarea si consumul alimentelor tratate chimic pot suprasolicita anumite organe din corp, ceea ce face mai grea procesarea eficienta a rezidurilor. De aceea, avem nevoie de o cura de detoxifiere suplimentara a organismului.

Indicatii si recomandari: Se recomanda o prima cura de completa de 3 luni.

SKU 00068-4187927
EAN 6427271001804
Brand ECO
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
AMESTEC DETOXIFIANT 250G ECONATUR
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.