APIVITALIS PASTURA 100G

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 43,46 Lei 49,20 Lei
Descriere produs

Descriere produs:

este un produs recomandat in special persoanelor care sufera de afectiuni hepatice si ale tubului digestiv, asigurand o buna functionare a ficatului si contribuind la detoxifierea organismului.

Aceasta are un gust dulce-acrisor, datorita fermentatiei specifice si este mai eficienta decat polenul in afectiunile legate de ficat si functionarea lui.

Pastura este un complex natural cu rol biostimulator, bogat in fitohormoni, flavonoide, aminoacizi esentiali usor asimilabili, elemente minerale si alti compusi biologici activi. Contine aproximativ 20% proteine, intre 24 si 34% carbohidrati, 1,5% lipide precum si acid lactic care poate fi usor transformat in glucoza, ceea ce constituie sursa principala de energie pentru organism.

Este deosebit de bogata in vitamine (B1, B2, B3, B6, B12, C, PP, E, D, K si H) si minerale (proportia cea mai mare fiind reprezentata de seleniu, fier, cobalt, fosfor, calciu, potasiu). Pastura este un produs natural, cu insusiri mult mai valoroase decat ale polenului, datorita continutului mai mare in zaharuri simple, vitamina K, enzime si aminoacizi, precum si a aciditatii sporite ce o face usor asimilabila. Fata de polen, valoarea nutritiva si antibiotica este de 3 ori mai mare.

Mod de administrare:

1 lingurita pe zi, dimineata, pe stomacul gol.

Produsul se pastreaza la frigider, in recipiente inchise.

SKU 00038-16278850
Brand API VITALIS
EAN 6425050000055
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
APIVITALIS PASTURA 100G
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.