Apple Cider Vinegar, 90 capsule, Adams Vision

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

25,00 Lei
Descriere produs

Apple Cider Vinegar ajuta la reglarea digestiei in tractul intestinal, ajuta la arderea grasimilor, detoxifiaza, stimuleaza sistemul nervos central si ritmul cardiac. Imbunatateste sistemul imunitar, digestia, reduce colesterolul si retentia de apa din organism, elimina toxinele. 

Este recomandat in cazurile de:

  • obezitate
  • celulita
  • hipercolesteromie
  • digestie lenta.

 

Previne balonarea si constipatia. Trateaza diareea, calmeaza iritatiile colonului. Atenueaza durerile provocate de ulcer. Consumat cu ceai, il poti folosi pentru atenuarea simptomelor racelilor. Are proprietati antiseptice.

Este un bun remediu indicat in:

  • alergii
    acnee
    infectii ale pielii
    celulita.

 

Ingredientele ce intra in compozitiia capsulelor pe baza de otet din cidru de mere ordona celulelor adipoase sa se dreneze si sa trimita grasimea catre musculatura prin fluxul sangvin. Aceasta grasime redirectionata poate fi eliminata ulterior de catre muschi odata cu arderea caloriilor.

Prezentare: 90 capsule

Capsulele pe baza de otet din cidru de mere contribuie la dislocarea depozitelor de grasime acumulate la nivelul abdomenului, si soldurilor, picioarelor si feselor.

Doza de yuga

Doza de yuga: Otetul din cidru, avand cel putin 35% acid acetic (fata de 4-8% in produsele nestandardizate) este recomandat pentru sustinerea sanatatii  sistemului digestiv si hepatic, pentru arderea grasimilor si pentru functionarea normala a mecanismelor de eliminare a deseurilor metabolice din organism.

Indicatii si recomandari: Ca supliment alimentar se administreaza in curele de slabire cate 2 capsule dupa fiecaqre masa, pentru detoxificare 3 capsule luate dimineata pe stomacul gol.

SKU 00038-1027539
EAN 6424842001508
Brand Adams Vision
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Apple Cider Vinegar, 90 capsule, Adams Vision
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.