ARGENTUM+ 25 Concentrat, argint coloidal ionic, 25ppm, 240ml, Pure Life

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

18,49 Lei
Descriere produs

Mod de utilizare:  

ca atare, nediluat, cu o lingurita sau masura din plastic sau sticla. 

diluat in apa, ceai, lapte sau sucuri. 

10ml pe zi, administrati in doua prize a cate 5ml (o lingura), dimineata si seara, de preferat inainte de mese. Aceasta cantitate este suficienta pentru intretinerea generala a sanatatii in special primavara, toamna si in sezonul rece. 

20ml pe zi, administrati in doua prize, dimineata si seara, de preferat inainte de mese. Aceasta cantitate este utilizata cu succes pentru potentarea sistemului imunitar. 

Peste 20ml pe zi. La recomandarea medicului doza poate fi marita si adaptata in functie de reactia organismului.. 

Ingrediente:  

Solutie cu particule ionice de Argint in apa distilata si structurata. 

Atentionari si precautii:  

Atentie! Este absolut necesar sa se consume minimum 2,5l de apa pe zi pentru o eficienta mai mare in eliminarea toxinelor 

Efectele secundare ale utilizarii Argentum+® nu exista. Acest produs nu este toxic sau alergenic, nu afecteaza ficatul, rinichii sau alte organe ale corpului. Pericolul acumularii particulelor de argint in organism nu exista. Avand dimensiuni nanometrice, acestea se elimina in mod natural in trei zile. Nu creeaza fenomene de dependenta sau obisnuinta, fiind posibila administrarea de lunga durata. Ionii de argint (Ag+) nu interactioneaza cu niciun medicament sau remediu. 

 

Doza de yuga

Doza de yuga:  

Doza de soc: Atunci cand sesizati primele simptome ce semnaleaza aparitia unei raceli sau a unei stari gripale, se recomanda folosirea unei doze de 70ml pe zi, in mai multe prize, timp de doua sau trei zile consecutiv, pentru a opri dezvoltarea agentilor patogeni. Este absolut necesar sa se consume minimum 2,5l de apa pe zi pentru o eficienta mai mare in eliminarea toxinelor. 

 

Indicatii si recomandari: amenoree, amenoree psihica, amnezie, andropauza, anemie, anexita, anemie megaloblastica, angina pectorala, angoasa, anorexie, anorexie psihica, anxietate, apendicita cronica, arsuri, arteroscleroza, artralgii, artrita, artroza, astenie fizica, astenie musculara, astenie psihica, atonie musculara, atripsie, atrofie musculara, boala fanului.

SKU 00038-1035836
EAN 6425672777267
Brand Pure Life
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
ARGENTUM+ 25 Concentrat, argint coloidal ionic, 25ppm, 240ml, Pure Life
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.