ARGENTUM+77 editie speciala, 120ml, pulverizator, Pure Life

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

30,69 Lei
Descriere produs

Argentum+®77 – argint coloidal 77ppm este produsul PREMIUM, cel mai bogat in argint (concentratia cea mai mare) de puritate 99,99%. Tehnologia de productie avansata ne permite sa realizam produsul aproape perfect: particule de dimensiuni nanometrice intre 0,5 nm si 4,5nm la cea mai mare concentratie face ca produsul sa nu aiba nicio concurenta, atat ca pret dar si din punct de vedere al calitatii.
In plus, concentratia ridicata a ionilor de argint, in proportie de 97%, face ca produsul nostru sa fie nu doar cel mai bun ci si unic, depasind cu mult calitatea unei solutii coloidale fara ioni de argint prin simplu fapt ca ionii de argint Ag+ au o eficienta terapeutica de peste 13 ori mai mare decat particulele coloidale neutre Ag(0), dupa cum arata cercetarile de ultima ora in domeniul bionanotehnologiei. In aceasta directie puteti studia raportul RICE University care a emis o scrisoare oficiala, de referinta academica (fiind forul autorizat) prin care lamureste asa-numita disputa dintre comerciantii cu solutii coloidale ionice si comerciantii cu solutii coloidale simple, doar cu particule neutre.

De regula, in cazul solutiilor coloidale, odata cu cresterea concentratiei, treptat isi pierd din proprietatile coloidale: particulele devin tot mai mari iar puterea lor de a ramane in suspensie intr-un mediu lichid se diminueaza. Astfel transparenta devine galbuie, chiar maronie spre negru in unele cazuri, aparand in plus depuneri. Aceste tipuri de produse au o durata foarte scurta de viata, in timp toate particulele se vor conglomera si se vor depune.

Faptul ca Argentum+®77 reuseste aceasta performanta (extraordinara pentru cunoscatori) de a-si pastra proprietatile coloidale intacte pe o durata nedefinita de timp (transparent, fara depuneri, acelasi ppm) si la aceasta concentratie (de doua ori si jumatate mai mare decat concentratiile cele mai ridicate de pe piata coloidala) arata in mod cert calitatea superioara a gamei de produse Argentum+®.

Tocmai de aceea argintul coloidal ionic din gama ARGENTUM+® are autorizatie de productie pentru consum intern in Europa fiind inscris printre primele produse din viitoarea clasa de produse nano-food ce va apare in 2018 pe intreg teritoriu European. La nivel mondial produsul se bucura de un real succes fiind exportat momentan catre China, Arabia Saudita si Canada.

Argentum+®77 are cea mai mare arie de acoperire din produsele cu argint coloidal existente deja pe piata. Aceasta este calitatea numarul unu a unei solutii coloidale, si anume aria de acoperire. Formula de calcul a ariei de acoperire consta in inmultirea numarului de particule cu dimensiunea particulei. Analogic vorbind, un bat de chibrit are o arie de acoperire (totalitatea fetelor chibritului insumate). Chiar daca o coala de hartie A4 are o mult mai mica greutate decat 10 bete de chibrit, aria de acoperire a colii A4 este mult mai mare. In mod similar, aria de acoperire este data de finetea particulei (cat de mica este) inmultita cu concentratia. Avand in vedere ca totul se petrece la nivel celular, tot ceea ce conteaza este suprafata de contact (direct proportionala cu aria de acoperire). Cu cat sunt mai multe particule, cu atat sansele de insanatosire rapida cresc deoarece numarul agentilor neutralizatori va depasi numarul agentilor patogeni.

Glanda pineala

Fata de celelalte tipuri de argint coloidal din gama ARGENTUM+®, Argentum+77 actioneaza intr-un mod cu totul special asupra glandei pineale. Imediat de la ingerarea a 10-30ml solutie se percepe o activitate crescuta in zona centrala a creierului insotita de o stare generala de bine. Argentum+77 are o putere mult marita de actiune si ajuta la eliminarea gradata a cristalitelor de calciu, fluor si fosfor ce se formeaza odata cu varsta in interiorul glandei pineale si care ii diminueaza considerabil functiile.

Desi proiectul in care se cerceteaza actiunea ionilor de argint asupra glandei pineale este extraordinar de costisitor, Agnes Itara investeste in aceasta deoarece a demonstra acest aspect dpdv. stiintific este o munca de pionierat care dovedeste ca sunt solutii viabile ca glanda pineala sa isi poata exercita in mod corect functiile si la varste inaintate eliminand practic riscul imbolnavirii de Alzheimer, dementa etc. Vorbim aici si de prelungirea duratei de viata… Insasi starea de euforie care insoteste administrarea solutiei ARGENTUM+ 77 este dovada launtrica a peptidelor (neurotransmitatori) secretate de glanda pineala in urma interactiunii sale cu particulele ionice din solutia foarte concentrata de 77ppm. Un alt efect cu totul deosebit al administrarii solutiei Argentum+77 consta in stimularea secretiei de serotonina la nivelul nucleului Raphe (studiu realizat de Stephen Quinto in cadrul Natural Immunogenics cu ajutorul solutiei Argentyn23 – omologul american al argintului coloidal ionic Argentum+ produs de firma Agnes Itara) si prin aceasta ajuta la eliminarea obiceiurilor rele, viciilor si chiar a dependentei de droguri. Vom acorda un spatiu separat in care vom trata rolul ionilor de argint in feluritele procese de dezintoxicare.

Prin stimularea glandei pineale se sporeste astfel secretia de melatonina, regenerarea celulara prin producerea propriilor celule stem (aspect coordonat de minuscula si fascinanta glanda pineala, care, pana in zilele noastre, a fost un mare mister biologic, atribuindu-se aspecte de ordin mistic), accelereaza procesele de cicatrizare. In plus ARGENTUM+77 stopeaza aparitia simptomelor racelilor, este un puternic antioxidant, antiinflamator, antiviral, antifungic si bacterostatic.
Argintul coloidal ionic, in general, este supranumit cel de al doilea sistem imunitar al organismului deoarece prin particulele incarcate cu sarcina electrica pozitiva se regleaza (se impulsioneaza) coordonarea sistemului nervos in zona afectata de agenti patogeni, zona care a devenit acida prin lipsa de oxigenare. Aportul de ioni de argint conduce la o mai buna oxigenare datorita normalizarii fluxului sangvin (in raport cu buna re-functionalitate a sistemului nervos, care a fost initial perturbat de factorii care au declansat boala – hipotermie, curent – care afecteaza circuitul bio-electric etc.). Aceasta reoxigenare in zona tesutului afectat face ca pH-ul sa se transforme din acid in bazic, permitand sistemului imunitar sa actioneze optim si sa neutralizeze patogenii.

Refacerea circuitul bio-electric al corpului uman si sporirea oxigenarii celulare este dovedita prin armonizarea circulatiei energiilor din meridianele bio-energetice cum se poate vedea in fotografiile realizate cu aparatul Kirlian (link foto in curand).

Argentum+®77 are un efect aparte de energetizare globala a intregii fiinte si diminueaza starile de oboseala, apatie, melancolie. Este un bun tonic psihic cu efecte ce sunt resimtite perioade indelungate de timp.

Pentru uz intern Argentum+®77 poate fi administrat in doua moduri:

ca atare, nediluat, cu o lingurita sau masura din plastic sau sticla.
diluat in apa, ceai, lapte sau sucuri.

Doze si mod de utilizare

5ml pe zi, o lingura, de preferat inainte de una din mese. Aceasta cantitate este suficienta pentru intretinerea generala a sanatatii in special cand au loc schimbari bruste de temperatura si, prin aceasta, sistemul imunitar poate fi afectat – primavara, toamna si in sezonul rece.
10ml pe zi, administrati in doua prize, dimineata si seara, de preferat inainte de mese. Aceasta cantitate este utilizata cu succes in curele pentru potentarea sistemului imunitar.
20ml pe zi, in cazul afectiunilor, la recomandarea medicului. Doza poate fi marita si adaptata in functie de necesitate.
Doza de soc: Atunci cand sesizati primele simptome ce semnaleaza aparitia unei raceli sau a unei stari gripale, se recomanda folosirea unei doze de 60ml pe zi, in mai multe prize, timp de doua sau trei zile consecutiv, pentru a opri dezvoltarea agentilor patogeni.
Atentie! Este absolut necesar sa se consume minimum 2,5l de apa pe zi pentru o eficienta mai mare in eliminarea toxinelor. Altfel riscati supra incarcarea organelor de excretie cu toxinele si bacteriile distruse, aspect ce poate afecta buna functionare a organismului. Daca nu ati urmat sfaturile noastre si ati ajuns in aceasta situatie nu trebuie sa va alarmati, consumati imediat lichide si opriti consumul de argint coloidal ionic pana cand senzatiile specifice supra aglomerarii cu toxine si bacterii moarte (senzatii de rau, greata, moleseala) vor dispare. Daca aceste senzatii de rau apar imediat de la administrarea solutiei cu argint coloidal ionic 77ppm aceasta se datoreaza unui grad ridicat de toxine in corp. Va sugeram sa va revizuiti dieta si sa optati cu fermitate pentru o purificare globala (si astfel veti elimina multe potentiale probleme de sanatate) si sa consumati cel putin trei luni 60% alimente crude si 40% hrana gatita. Nu recomandam curele scurte si drastice deoarece, ulterior, organismul, prost obisnuit, tinde „sa recupereze” carbohidratii, zaharurile etc. printr-o secretie sporita de dopamina si astfel va expuneti riscului de a realiza un exces necontrolat ce poate perturba simtitor echilibrul sanatatii dvs.

Argentum+®77 poate fi folosit si in urmatoarele moduri:

apa de gura, pentru ingrijirea cavitatii bucale (clatire, gargara);
in inhalatii, cu ajutorul nebulizatorului;
picaturi in ochi (solutia este perfect pura – zero colonii bacteriene, contine doar apa distilata, calitate farmaceutica, si particule nano metrice de argint plus ioni de argint), nas, urechi;
pulverizat pe arsuri sau plagi (neutralizeaza bacteriile infectioase intr-un mod perfect non-invaziv, fara a afecta tesutul viu, sensibil din acea zona si fara a distruge celulele stem responsabile procesului de regenerare celulara, in plus potenteaza secretia acestor celule accelerand, fara dureri, procesele de cicatrizare);
in cosmetica de ingrijire a tenului, ca tonic si purificator profund al porilor pielii, impiedicand dezvoltarea stafilococilor, fiind astfel un excelent produs cosmetic anti acnee;
pulverizat ca odorizant (impotriva mirosurile neplacute generate de bacterii in zonele in care pielea organismului nu respira suficient, permitandu-se dezvoltarea lor);
pentru ingrijirea indelungata a parului (prin stimularea functiilor foliculilor maduva firului de par rezista perioade indelungate, impiedicandu-se uscarea sa in zona varfurilor ceea ce conduce la despicarea varfului firului de par, totodata prezenta ionilor de argint vor conduce la o normalizare a excretiei glandelor sebacee si astfel foliculii nu se vor mai usca datorita aciditatii ridicate specifice perturbarii functiei glandelor respective), a pielii in general si a unghiilor;
adaugat in apa de baie: 20ml (purificator al pielii in general);
bai de picioare si bai de sezut: 10ml (potenteaza efectele);
pentru intretinerea igienei zonei intime si adaugat in clisme: 5-10ml;
aplicat topic dupa ras ajuta la regenerarea tenului agresat de lama de ras, diminuand riscul aparitiei iritatiilor si chiar infectiilor in zona porilor lezati;
in comprese sau cataplasme pentru o mai buna absorbtie in tesuturi a substantelor active din amestecul respectiv;
pulverizat pe fata, ochi, tample, ceafa, in starile de oboseala, conferind o senzatie de prospetime;
topic in cazul intepaturilor de insecte, aplicarea imediata ajuta la neutralizarea enzimelor cu pH acid specifice insectelor care pot conduce la inflamatii si dureri nedorite;
pulverizat pe toata suprafata afectata in cazul insolatiilor, in paralel cu consumul intern (doza soc), in cazul aparitiilor insolatiilor. Pentru preventie este recomandata pulverizarea din 20 in 20 de minute in timpul bailor de soare pentru a diminua efectele secundare ale radiatiilor la nivelul pielii. Desigur, este necesara precautie si evitarea orelor de varf cu actiune puternica ale razelor UV. Combinarea solutiei de argint coloidal ionic 77ppm cu crema folosita pentru o bronzare uniforma sau uleiuri naturale (de masline, de cocos) sau aplicat pe piele inaintea folosirii untului de cacao este o reteta sigura pentru un ten sanatos si efecte adverse diminuate in cazul helioterapiei sau bailor de soare;
pe intreaga suprafata a corpului in caz de febra, frisoane, in paralel cu consumul intern (doza soc);

Indicatii

amenoree, amenoree psihica, amnezie, andropauza, anemie , anexita, anemie megaloblastica, angina pectorala, angoasa, anorexie, anorexie psihica, anxietate, apendicita cronica, arsuri, arteroscleroza, artralgii, artrita, artroza , astenie fizica, astenie musculara, astenie psihica, atonie musculara, atripsie, atrofie musculara, boala fanului, boli infectioase , bronsita, cataracta, cefalee , cistita, colagenoze, colici intestinale, comotie cerebrala (preventiv), confuzie mintala, constipatie , convalescenta, coxartroza, crampe musculare, decalcifiere osoasa, demineralizare , depresie , dermita, eczema , emfizem pulmonar, enterita, eripizel, escare, faringo-amigdalita , febra, furuncul, gripa, guta, guturai, herpes, hipertensiune arteriala, hipotonie musculara, hepatita cronica, infarct miocardic (preventiv), infarct pulmonar (preventiv), infectie cu escherichia coli (e. coli), infectie urinara, infectii bacteriene cronice, inflamatii, insolatii, insomnie, insuficienta activitatii glandelor suprarenale, insuficienta cardiaca cronica, insuficienta renala cronica, interventii chirurgicale (pre- si postoperator), ipohondrie, iritabilitate psihica, keratita, labilitate psiho-emotionala, laringita, leucocitoza, leucopenie, leucoree, litiaza biliara, lumbago de cauza artritica, mastita, menopauza, mialgii, micoza cutanata, miocardita, mononucleoza infectioasa, neurastenie, oreion, orjelet, orhita, panica, pareza, pericardita, pesimism, pioree alveolo-dentara, plagi (cicatrizare dificila), pneumonie virala, polineuropatii, psoriazis, rahitism, ramolisment cerebral, retard psihic, reumatism articular, rinofaringita, rinoree apoasa, rinoree purulenta, rubeola, rujeola, scadere in greutate, scaderea imunitatii, scaderea memoriei (faza de prenescenta), schizofrenie, scleroza multipla, senescenta, sindrom down, sinuzita cronica, spasmofilie, spondilita ankilopoietica, stafilococie cutanata, sterilitate, stomatita, stres, susceptibilitate, tetanie, traheita, tulburari ale reflexelor (diminuare), tulburari de atentie, tulburari de digestie si de absorbtie, tuse, ulcer gastric si duodenal, unghii deformate , uretrita, vaginita, varice, veruci, viroze, zona zoster.

Efecte secundare ale utilizarii produsului Argentum+®77 nu exista. Acest produs nu este toxic sau alergenic, nu afecteaza ficatul, rinichii sau alte organe ale corpului. Pericolul acumularii particulelor de argint in organism nu exista. Avand dimensiuni nanometrice, acestea se elimina in mod natural in trei zile, conform studiului realizat timp de sase luni de Acad. Dr. Altman. Nu creeaza fenomene de dependenta sau obisnuinta, fiind posibila administrarea de lunga durata. Ionii de argint (Ag+) nu interactioneaza cu niciun alt medicament sau remediu si nici nu genereaza reactii invazive cu substantele naturale din organism.

Doza de yuga

Doza de yuga: Aceasta solutie de argint coloidal este net diferita de cele precedente din gama Argentum+® deoarece, pe langa efectele curative extraordinare deja cunoscute, are o putere de actiune mult marita si confera efecte deosebite la nivel bio-energetic, datorita concentratiei foarte ridicate insa fara a se modifica dimensiunea particulelor (2,6nm la mediana).

Indicatii si recomandari: Acest produs este ideal pentru toate categoriile de varsta, in special pentru tineri si adulti. Pentru bebelusi, intern, recomandam doar produsele Argentum+ Lite ori Argentum+ Plus, in functie de simptomatologie.

SKU 00038-1035847
Brand Pure Life
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
ARGENTUM+77 editie speciala, 120ml, pulverizator, Pure Life
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.