Argila si verbina, 1l, Rampal Latour

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 61,61 Lei 75,00 Lei
Descriere produs

In acest gel de dus si sampon certificat organic Ecocert, toate ingredientele 100% vegetale provin din agricultura biologica iar 99% din ingrediente sunt de origine naturala. NU contine OMG (organisme modificate genetic), silicon, parabeni, glicoli, parafina, coloranti artificiali sau EDTA.

Cu argila verde ultraventilata, acest gel de dus si sampon bio curata pielea si parul la modul cel mai delicat. Pe baza vegetala si cu o aroma delicata gratie parfumului 100% natural de verbina, are grija ca pielea sa fie spalata cu multa blandete. Datorita combinatiei intre Aloe Vera bio si lipide organice naturale derivate din uleiuri de cocos si floarea soarelui, pielea este hidratata. Ca sampon este recomandat parului normal si in mod special parului cu tendinte de ingrasare.
La fel ca sapunurile, produsele lichide se realizeaza in manufactura Rampal Latour din Salon de Provence. Iar in toate produsele se folosesc numai agenti de curatare vegetali si biodegradabili. Toate recipientele sunt de asemenea biodegradabile si se pot refolosi.

Rampal Latour realizeaza sapunuri in regiunea Provence inca de la 1828 dupa retete traditionale bine pastrate, care sunt pana astazi o garantie a calitatii si a autenticitatii.In prezent gama Rampal Latour cuprinde pe langa sapunuri o varietate de geluri de dus, geluri de dus si sampon sau sapun lichid de Marsilia.

Compozitie: Aqua(Water), Sodium Coco-sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Glyceryl Oleate, Coco-glucoside, Parfum/Fragrance, Sodium Chloride, Sodium Gluconate, Illite, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Aloe Barbadensis Leaf Juice

Utilizare: aplicati masand pe pielea umezita pana obtineti o spuma bogata, apoi clatiti. In cazul contactului cu ochii clatiti bine.

Produsele nu sunt testate pe animale si sunt 100% biodegradabile. Ambalaj biodegradabil.

 

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Foarte bland cu orice tip de piele, poate fi folosit ca gel de dus, sampon sau spuma de baie.

Indicatii si recomandari: Gel de dus si sampon bio hranitor si purificator, cu argila verde ultraventilata. Corpul este curatat cu delicatete si totodata hranit si ingrijit.Ca sampon este recomandat parului normal si in mod special parului cu tendinte de ingrasare. 

SKU 00038-1026093
EAN 3453810000017
Brand Rampal Latour
Aroma fresh
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Argila si verbina, 1l, Rampal Latour
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.