Pudra de argila tratamente cosmetice, ASLAVITAL

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 12,86 Lei 13,98 Lei
Descriere produs

Pudra de Argila Aslavital pentru tratamente cosmetice are o compozitie chimica si mineralogica bine definita. Netratata chimic, este un amestec complex de aluminosilicati si peste 20 de minerale naturale: Fier, Potasiu, Sodiu, Calciu, Galiu, Nichel, Magneziu, Mangan, Cupru, Zinc, Sulf, Cobalt, Siliciu, Aluminiu, Fosfor, Titan, etc. si provine dintr-o sursa unica (M-tii Padurea Craiului).

 

Mod de utilizare:

Pentru obtinerea unor masti cosmetice, pudra de argila se poate amesteca cu diferite fructe, legume, iaurt, lapte, miere de albine, ulei de masline, galbenus de ou etc., in functie de tipul de ten.

 

Se recomanda combinarea pudrei de argila cu sucuri naturale cu efect astringent, obtinute din rosii, lamai, castraveti, caise, portocale, etc., pentru tenurile grase, respectiv cu ingrediente cu efect hidratant si nutritiv: castraveti, telina, lapte, miere, ulei de masline, galbenus de ou pentru tenurile normale si uscate.

 

Pentru tratarea acneei se realizeaza un amestec din pudra de argila cu apa potabila sau apa de pe tarate de grau (nu se va folosi apa minerala), obtinandu-se astfel o pasta consistenta, usor de aplicat. Tratamentul se face in cure de cate 7 zile, dupa care se continua de 2 ori pe saptamana pana la vindecare.

 

Produsul se lasa sa actioneze intre 20-30 de minute, mai ales pentru tenul acneic se recomanda 30 de minute.

Doza de yuga

Doza de Yuga: Frumusetea consta in ingrijirea zilnica a tenului.

Indicatii si recomandari: Prin calitatile sale, argila este un produs cosmetic natural de mare valoare, putand fi folosita cu succes in formulari cosmetice destinate tenurilor sensibile (alergice, seboreice, acneice, cuperozice, iritate si ridate) si in tratamente cosmetice naturiste, respectiv in prepararea unor masti instant.

SKU 00038-1009364
EAN 5943000103393
Brand ASLAVITAL
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Pudra de argila tratamente cosmetice, ASLAVITAL
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.