Crema de noapte A-OXITIVE, 30 ml, AVENE

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 86,87 Lei 108,58 Lei
Descriere produs

Crema de noapte A-Oxitive Avène reprezinta o ingrijire recomandata tenurilor obosite, lipsite de energie, tenului cu primele riduri si liniile fine, textura neregulata a pielii.

Aceasta ingrijire corecteaza si ajuta la prevenirea primelor semne vizibile ale imbatranirii si la lupta impotriva efectelor nocive cauzate de stresul oxidativ de zi cu zi datorita complexului sau de reinnoire: Retinaldehida reinvie activitatea celulara, contribuie chiar la textura pielii si la atenuarea neregulilor tenului, iar Pro-Vitamina E ajuta la protejarea durabila a pielii de radicalii liberi.

Bogata in apa termala Avène calmanta, anti-iritanta si inmuiata.

Textura pielii devine rafinata si uniforma. Pielea este vizibil mai neteda si de o calitate mai buna. Zi de zi, primele riduri si liniile fine sunt decolorate. Pielea este mai tonifiata si isi recapata stralucirea naturala.

Dezvoltat pentru a reduce la minimum riscul de reactii alergice. Non-comedogenic.

Ingrediente:
Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua), Triethylhexanoin, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Cyclohexasiloxane, Ceteareth-20, Polymethyl Methalycrate Ceteareth-33, Phenoxyethanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer Benzoic Acid, BHT, Caramel, Disodium EDTA, Mica, Oenothera Biennis (Evening Primrose), Oil (Oenothera Biennis Oil), Oyleol Dipeptide-15, Oleoyl Tetrapeptide-3), Phenoxyethanol, Red 33 (CI17200), Retinal Silica, Sodium Hydroxide, Titanium Dioxide (CI77891), Tocopherol, Tocopheryl, Glucoside.

Mod de administrare:
Se aplica seara. Evitati contactul cu ochii.

Atentionari si precautii:
Nu se aplica femeilor insarcinate.

Continut (ml): 30 ml

Doza de yuga

Doza de yuga: Aceasta crema de noapte AVENE corecteaza si ajuta la prevenirea primelor semne vizibile ale imbatranirii si la lupta impotriva efectelor nocive cauzate de stresul oxidativ de zi cu zi. Cu ajutorul ei pielea devine mai neteda, rafinata si uniforma.

Indicatii si recomandari: Recomandata tenurilor obosite, lipsite de energie, tenului cu primele riduri si liniile fine, textura neregulata a pielii.

SKU 00038-1028181
EAN 3282770208139
Brand Avene
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Crema de noapte A-OXITIVE, 30 ml, AVENE
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.