Apa termala spray, 150ml, AVENE

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 27,23 Lei 38,90 Lei
Descriere produs

Apa Termala AVENE, cu proprietati naturale de calmare, anti-iritante, este bogata in componente recomandate si pentru cele mai sensibile tipuri de piele.

Cu o compozitie unica si constanta, Apa Termala Avène izvoraste din pamant cu un debit de pana la 70 000 de litri/ora (18492 galoane).

Apa termala este imbuteliata direct de la sursa, asigurand conservarea tuturor proprietatilor calmante, anti-iritante si anti-inflamatorii: calmeaza petele rosii de pe fata si senzatia de caldura de la nivelul pielii, reduce senzatiile de dinsconfort dupa epilat si calmeaza dupa activitati sportive.

Laboratoarele dermatologice Avene au dezvoltat o linie de produse dermo-cosmetice care contin apa termala Avene ideale pentru cele mai sensibile tipuri de piele.

Apa termala Avene are un continut redus de minerale (266 mg / l) si, prin urmare, respecta echilibrul natural si sensibilitatea pielii fara a cauza iritatii sau deshidratare ca alte ape minerale termale.
Este bacteriologic pura, foarte bogata in oligoelemente, cu un PH neutru (7,5) si bogata in siliciu (14mg/l).

Ingrediente:
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA).
Gaz: Azot.    

Atentionari si precautii:
Recipient sub presiune, poate exploda sub efectul caldurii. Tineti departe de caldura, de suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Nu perforati si nu aruncati in foc nici dupa golire. Protejati de lumina soarelui.

A nu se lasa la indemana copiilor. 

Mod de utilizare:
Se pulverizeaza un spray fin pe piele si se lasa sa actioneze cateva secunde, apoi se usca delicat.  

Continut (ml): 150 ml 

Doza de yuga

Doza de yuga: Apa termala AVENE are o compozitie unica cu proprietati naturale de calmare si anti-iritante, fiind foarte bogata in oligoelemente, si avand un PH neutru.

Indicatii si recomandari: Este alegerea ideala in special pentru pielea sensibila, hipersensibila, alergica sau iritata. Se recomanda dupa proceduri chirurgicale, nrosire faciala, iritatii cutanate, arsuri solare, iritatii ale scutecului, dupa demachiere, dupa barbierit / epilare, dupa efort fizic sau pentru racorire in timpul calatoriilor.

 
SKU 00038-1028184
EAN 3282779003124
Brand Avene
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Apa termala spray, 150ml, AVENE
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.