Demachiant delicat pentru fata si ochi, 200ml, Avene

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 34,29 Lei 83,30 Lei
Descriere produs

Lotiunea de curatare Tolerance Extremely Gentle de la Avène este o formula fara clatire, care se sterge, ajuta la restabilirea barierei pielii, protejand in acelasi timp de uscaciune. Ajuta la calmarea disconfortului pielii, inclusiv furnicaturi, senzatii de arsura si strangere. Sigur pentru fata si ochi. 

Mod de utilizare: Se aplica pe o discheta demachianta si se curata fata si gatul dimineata si seara, in cadrul rutinei de ingrijire. 

Ingrediente: apa termala avene (avene aqua). alcool cetearil. aquaphilus dolomiae extract filtrat. arginina. caprylil glicol. coco-glucozid. fosfat disodic. acid hidroxicapric. oxid de magneziu. fosfat de potasiu. benzoat de sodiu. cetearil sulfat de sodiu. hidroxid de sodiu. trometamina. apa (aqua). 

Atentionari si precautii: A se pastra intr-un loc uscat, racoros, ferit de lumina directa a soarelui. 

Doza de yuga

Atentionari si precautii: Foarte bogat in apa termala Avène, care catifeleaza si calmeaza pielea predispusa iritatiei 

- D-SensinoseTM (ingredient postbiotic patentat) pentru a ajuta la calmarea si ultra-calmarea tuturor tipurilor de piele hipersensibila.  

Indicatii si recomandari: Reducerea cu 86% a iritabilitatii pielii imediat dupa aplicare. Ingredientele sunt 99% de origine naturala. Toleranta ridicata demonstrata la copii (2+ ani) si adulti 

Textura gel de lotiune adaptata pentru toate tipurile de piele, lasa pielea cu o senzatie curata si confortabila, fara nici o strangere. Fara miros

SKU 00038-4189304
EAN 3282770142280
Brand Avene
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Demachiant delicat pentru fata si ochi, 200ml, Avene
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.