Lapte copii SPF 50+, 100ml, Avene

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

50,50 Lei
Descriere produs

Laptele pentru copii SPF 50 este special conceput pentru protejarea pielii sensibile a copiilor in timpul expunerii la soare, dar se adreseaza si persoanelor cu piele sensibila, deschisa la culoare. Formula sa rezistenta la apa, hipoalergenica si noncomedogenica este ideala pentru pielea delicata, care are nevoie de protectie eficienta. Textura sa este lejera, non-grasa, se aplica usor si ofera o senzatie placuta. Nu contine parfum si parabeni, fiind recomandata si pentru pielea sensibila, cu tendinte alergice.

Mod de utilizare: Produsul se aplica uniform pe suprafata pielii, in cantitate suficienta, inainte de expunerea la soare. Trebuie repetata aplicarea in cazul expunerii prelungite si dupa fiecare baie. 

Mod de prezentare: 100ml.

Atentionari si precautii: Se recomanda expunerea la soare intre orele 12-16. Insolatia este foarte periculoasa, in special la copii.

Doza de yuga

Doza de yuga: Spectru foarte larg de protectie UV foarte puternica datorita unei asocieri exclusive de ingrediente Sunsitive protection, complex fotoprotector stabil si eficient pentru o perioada indelungata de timp.

Indicatii si recomandari: Special realizat pentru copii, pentru pielea hipersensibila si in general pentru toate tipurile de piele expuse intens la soare.

SKU 00038-1028232
EAN 3282779402903
Brand Avene
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Lapte copii SPF 50+, 100ml, Avene
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.